Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

29 Aralık 2014 Pazartesi

Sahir Talat Akev - Hülya Koçyiğit - Yalım Eralp


Sahir Talat Akev'in amcası:

Cumhuriyet, 28 Mayıs 1956, Sayfa 2

VEFAT Atiye Türelin ve Huriye Akev'in babaları Ekram Talit Akev'in kardeşi, Muhiddin Türel'in Kayınpederi, Avukat Sahir Talit Akev'ln amcası, Ikbal Türel ve Maziume Kutbay'ın büyükbabası  RIZA TALAT AKEV VefAt etmiştir. Cenazesl 28/5/9İ9 pazartesi günü Şişli Camiinden lkindi namazını roOtcakıb kaldırılacak ve Asri  mezarlıktaki makberesine defnedilecektr. Not: Vasiyeti üzerine çelenk gonde rilmemesl rica olunur


Rıza Talat Akev'in dünürü:
                                       


Hatice Atiye Türel'in torunu Lale Sonal'ın eşi Fasih Sonal'ın anneannesi:



Fasih Sonal'ın teyzesinin eşi:



İsmail Perkev'in kardeşi:

Cumhuriyet, 12 Kasım 1948, Sayfa 3




İsmail Perkev'in yeğeni:



Rukiye Melahat Durukan'ın dünürü:



Mehmet  Fuat Akömer'in oğlu Ömer Rüştü Akömer'in anneannesi:



Ömer Rüştü Akömer'in dünürü:



Ömer Rüştü Akömer'in teyzesi  Benli Belkıs namıyla tanınan Belkıs Söylemezoğlu'nun akrabaları Wikipedia'da şöyle anlatılmış:

Benli Belkıs'ın dedesi Konya Valisi ve Rumeli Beylerbeyi Ali Kemali Paşa'dır. Dedesinin kardeşi Ethem Pertev Paşa'dır ve üç amcası da büyükelçidir. Kardeşleri Prenses Perizat Osmanoğlu, ilk maden kralı ve Galatasaray divan üyelerinden S. Siham Kemali Söylemezoğlu, Turgut Söylemezoğlu, Rabia Söylemezoğlu-Bayramoğlu, Azade Söylemezoğlu ve Talia Söylemezoğlu'dur. Bütün kardeşler Galatasaray Lisesi'ni tercih ederken sadece kendisi Amerikan ekolüne yönelmiştir.
Şehzade Cengiz Osmanoğlu, Mehmet Demirtaşçı, Ömer R. Akömer, Selçuk Perin ve Azade Perin gibi tanınmış isimlerin öz teyzesi olan Belkıs Hanım, Şehrazat Kemali Söylemezoğlu S. Şefik Kemali Söylemezoğlu'nun da öz halasıdır. Şehzade Mehmed Nazım Efendi'nin, Alb. S. Bayramoğlu'nun ve Mithat Perin'in baldızıdır. Hammâmîzâde İsmâil Dede Efendi'nin büyük torunu ve eski Arnavutluk büyükelçisinin kızı Sevinç Tevs ile Ömer Halis Bıyıktay'ın kızı ve Kazım Karabekir'in yeğeni olan Aynur Bıyıktay-Söylemezoğlu'nun görümcesidir. Mustafa Rauf Paşa'nın kızı Afife Hanım ile evli olan Galip Kemali amcasının kızı Lamia Hanım, Hüsrev Gerede ile evlenmiştir. Öz kuzeni Hamit Kemali Söylemezoğlu Bey,Anıtkabir'in de mimarıdır.




Not: Ömer Rüştü Akömer'in teyzesinin eşi Mithat Perin , Hülya Koçyiğit'in amcasıdır.Akömer'in dünürü Mustafa Şuhubi'nin diğer dünürü Vehbi Eralp ise Yalım Eralp'in amcasıdır  ve Bülbülderesi mezarlığı'nda medfundur.


Akev ailesi ve akrabaları Kapancı cemaati'ndendir.

Ömer Rüştü Akömer'in dünürleri  Eralp ve Şuhubi aileleri Karakaş cemaati'ndendir.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder