Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

28 Mayıs 2015 Perşembe

Ekrem Şerif Egeli - Rıfat Ababay - Karakaş cemaati - Nuri Conker - Necmi Tanyolaç - Hande Ataizi - Ahmet Tevfik Paşa


Ord.Prof. Dr. Ekrem Şerif Egeli'nin kardeşinin kayınvalidesi , Rıfat Ababay'ın eşinin babaannesi olan Saadet Taylan'ın kızkardeşi:
                                                                         


Sabahat Türegün'ün görümcesi:
                                                                                 


Ayşe Mediha Kolat'ın gelini:



Müzehher Kolat'ın kızı Yasemin Zoral'ın halası:

Cumhuriyet, 23 Haziran 1988, Sayfa 10



Sabahat Türegün'ün dünürü:

Cumhuriyet, 01 Nisan 1956, Sayfa 3



Sabahat Türegün'ün dünürü Nevbare Baran'ın annesi:


Cumhuriyet, 26 Ocak 1965, Sayfa 3

, İmadeddin Tanman, Güner Torfilli, Ece Torfilli, Serap Baran, İlhan Taylan, Coskun Ertemin büyükkayınvalideleri, x\Timct Yıldam. Sarika Kubluk, Selma Kavaklı, ve Neclâ İlgazın halaları, Tarık Aygenin yengesi SÜHEYL TORFİLLİ HANIMEFENDİ Hakkln rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün 26 Ocak salı öğle namazmı müteakıp Şişli Camiinden kaldınlarak Zincirlikuyudaki ebedî istirahatgâhına t«?vdî edilecektir


Süheyla Torfilli'nin damadı:



Fuad Fahri Garan'ın yeğeni:



Fuad Fahri Garan'ın kızı Fahriye Tanman'ın eltisi Semra Tanman'ın babası:





Not: Ali Nuri Okday'ın kardeşi İsmail Hakkı Okday'ın eşi Ferhunde hanım Bülent Ecevit'in anneannesi Adviye Sargut'un  kardeşidir.İsmail Hakkı Okday'ın ilk eşi Ulviye Sultan , son Padişah Vahidettin'in kızı idi.

Ali Nuri Okday'ın kayınbiraderi Nizamettin Ayaşlı , Münevver Ayaşlı'nın eşinin akrabasıdır.

Neyir Karaosman'ın babası Naim bey eski sadrazamlardan Ahmet İzzet Paşa'nın amcasının oğludur.Ahmet İzzet Paşa'nın kızkardeşinin ikiz oğullarından Ali Haydar bey ,Ulviye Sultan'ın İsmail Hakkı Okday'dan ayrıldıktan sonra evlendiği eşidir.

Neyir Karaosman'ın dayızadesi Cavide Uzdil , Murat Belge'nin annesidir.


Müzehher Kolat'ın kızı Yasemin Conker ve eski eşi Aydemir Zoral'ın oğulları sinemacı Yaman bey, Gazi üniversitesi profesörlerinden Cemalettin Çelebi'nin kızı Aslı hanım ile evlenmiş.


Müzehher Kolat'ın yeğeni hukukçu Ahmet Pekin'in oğlu, dedesinin ismini taşıyan Fethi Pekin, Hande Ataizi ile bir gün süren bir evlilik yaşamıştı.


Müzehher Kolat'ın diğer yeğeni , Ahmet Pekin'in kardeşi olan  Şefika Kibar'ın Karakaş cemaati'nden Osman Kibar'ın oğluyla yaptığı evlilikten dünyaya gelen Selin Kibar, özelleştirme idaresi eski başkanı Uğur Bayar ile evlidir.Selin Kibar  TFF eski  başkanı Mahmut Özgener'in kuzenidir.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder