Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

18 Haziran 2015 Perşembe

Kazım Karabekir - Atilla İlhan


Kazım Karabekir'in damadı:
                                                                           


Feyzi Necmeddin Feyzioğlu'nun dünürü:



İsmet Akkoyunlu'nun gelini Kaya Akkoyunlu'nun amcası:



İsmet Akkoyunlu'nun gelini Kaya Akkoyunlu'nun babası:






Not: Kazım Karabekir'in damadı Feyzi Necmeddin FeyzioğluTurhan Feyzioğlu'nun akrabasıdır.Turhan Feyzioğlu'nun dayısının kızı yazar Cahit Uçuk , babasının Ziya Gökalp'in akrabası olduğunu belirtmiş anılarında.Cahit Uçuk'un amcasının oğlu Coşkun Üçok , Bahriye Üçok'un eşidir.


İsmet Akkoyunlu'nun kardeşi Vasfiye Güney'in damadı Pekcan Hüsrev Göle , Nilüfer Göle'nin amcasının oğludur.Vasfiye Güney'in kayınbiraderinin oğlu Rükneddin Güney, Nazım Hikmet'in yeğeni Samiye Bilgişin'in kayınbiraderinin damadıdır.


İsmet Akkoyunlu'nun yeğeni Leyla Sayar , Halide Edip Adıvar'ın üç çocuğunun babası Salih Zeki Sayar'ın gelinidir.Salih Zeki bey'in Halide Edip'ten ayrıldıktan sonra evlendiği Münevver hanım'dan olan oğlu Faruk Sayar, Leyla Akkoyunlu'dan önce ünlü Türkolog İrene Melikoff ile evliydi.


İsmet Akkoyunlu'nun dayısının kızı Tahire Cengiç'in damadı  Mehmet Uğur Akosman'ın kardeşi Sahip Akosman'ın bacanağı Erol Bükey , Kemal Derviş'in amcası Celalettin Derviş Bükey'in oğludur.Kapancı cemaati'nden olan  Akosman kardeşlerin kızkardeşlerinin kayınbiraderi Hüsnü Hikmet Korkmaz , Halis Komili'nin halasının eşidir.Halis Komili'nin eşi Alev hanım'ın babaannesi Samiye Bilgişin , Nazım Hikmet'in yeğenidir.Hüsnü Hikmet Korkmaz'ın kardeşinin eşi Geyvan hanım Ahmet Mavitan'ın kuzenidir.


Cumhuriyet tarihinin  ilk balerini olan Kaya İlhan , liseyi Feyzi Ati lisesinde okumuş.Kaya hanım'ın eski eşi Prof. Dr. Eralp Akkoyunlu, dünyayı gezen 5. Türk denizci  ünvanına sahip.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder