Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

22 Ağustos 2015 Cumartesi

Osman Hamdi bey - Nuri Conker - Hüsnü Özyeğin


Osman Hamdi bey'in torunu Cenan Sarc'ın görümcesi Atıfet Mağgönül'ün dünürü,  Sultan Vahdettin döneminin bahriye ve harbiye nazırı olan Avni Paşa'nın kızı Fitnat Türkmenilli'nin görümcesinin dünürü :

                                                                         

                                                                         
 Nimet İlgen'in kardeşinin eşi:
                                                                     


Şemi Beleda'nın kardeşi:



Şefia Emre'nin yeğeni:



Şefia Emre'nin damadı Adnan Gidel'in amcası:



Nail Gidel'in kayınbiraderi Fikret Öber'in kayınpederi:



Ahmet Düren'in damadı Cahit Özyeğin'in kardeşi:

Cumhuriyet, 09 Ocak 1992, Sayfa 3

VEFAT Merhum Mustafa Hulki ve merhume Emine Necmiye özyeğin'in oğulları; merhum hacı Hüsnü ve merhume hacı Necmiye Ataberk'in damatları; merhum Kemal Özyeğin'in kardeşi; Dr. Cahit Özyeğin ve Muazzez Gençay'm ağabeyleri; Müeyyet ve Nusret Özyeğin'in kayınbiraderleri; merhum Mehmet Gençay'm eniştesi; Dirayet Süren, Ali Mefkure Ataberk, Dilnuvaz Alaybayoğlu ve Nermin Bayraktaroğlu'nun enişteleri; merhum Menmet Süren, Sami Alaybayoğlu ve Dr. Abidin Bayraktaroğlu'nun bacanakları; merhume Deniz Süren, Semih Alaybayoğlu, Necmiye Ergüneş, merhum Hüsnü Ataberk, Nur Özbaş, Gaye Tanık, Celal Bayraktaroğlu ve Zeynep Tekşen'in enişteleri; Filiz Esen ve Fazıl Gençay'm dayıları; Sevinç, Sevgi ve Dr. Ateş Özyeğin'in amoaları; Zeynep, Ayşe, Murat ve Ayşecan'ın dedeleri; Dilek Nazım Belger ve Ayşen Hüsnü Özyeğin'in babaları;  Dilnihat Özyeğin'in sevgili eşi; Finans Bank A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi hacı Dr. Cavit ÖZYEĞİN 8 Ocak 1992 günü Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 9 Ocak 1992 Perşembe günü (Bugün) İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacaköğle namazından sonra Bornova Kabristanı'nadefnedilecektir. AİLESİ Not: Çiçek göndermek isteyenlerin TOrk Eğitim Vakfı (TEV)'na bağışta bulunmaları rica






Not: Leyla Divitçioğlu'nun eşi Fuat bey, Ercüment Karacan'ın teyzesinin oğludur.Leyla hanım'ın halasının eşi   büyükelçi Enis Akaygen'in önceki eşi, Köseraif Paşa'nın torunu  Fatma Mehruba hanım, boşanmalarının ardından  Falih Rıfkı Atay ile evlenmiş.Enis Akaygen-Fatma Mehruba çiftinin kızı Hale hanım'ın eşi İhsan Türemen , Hüsamettin Cindoruk'un  babası Vasfi bey'in dayısının oğludur.



Enis  Akaygen'in Leyla Divitçioğlu'nun halasıyla yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Zafire hanım, Nuri Conker'in gelinidir.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder