Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

22 Ağustos 2015 Cumartesi

Selim Sırrı Tarcan - Ulvi Cemal Erkin - Osman Hamdi bey - Bülent Ecevit - Kadir Has


Eğitmen, spor yöneticisi ve siyasetçi Selim Sırrı Tarcan'ın eşi:
                                                                       


Hadiye Tarcan'ın kuzeni :



Cem Sar'ın annesi:



Cem Sar'ın amcası:



Fuat Sarc'ın yeğeni:



Süheyla Sarc'ın kardeşi Ömer Celal Sarc'ın eşi Cenan hanım'ın halasının kızı:



İclal Sermet'in halası:



Fuat Sarc'ın yeğeni, Süheyla Sarc'ın kardeşi Atıfet Mağgönül'ün oğlu:



Metin Mağgönül'ün kayınvalidesi:



Nimet İlgen'in damadı Ramiz Hataylı'nın babası:



İbrahim Ethem Hataylı'nın dünürü:



İbrahim Ethem Hataylı'nın eşi:

VEFAT Antakya (Hatay) Eşrafından merhum Türkmenilli Hacı Mehmet Numani ve merhume Faika Türkmenilli kızı Ethem Hataylı esi Ömer Türkmenilli ve Zekiye Akça'nın ablaları Sakir, Ramiz, Ertuğrul Hataylı Melâhat Özen. Sacide Manyaslı. Gülgün Seferoğlu'nun anneleri, Abdülğafur Bilgin'in teyzesi Fezal Has, Mehmet ve Mara! Türkmenilli'nin halaları. Bekir Özen. İbrahim Manyaslı İsmet Seferoğlu. Hanife ve Türkân Hataylı'nın kayınvalideleri Fitnat Türkmenilli'nin grümcesl. Ethem Sinan. Cihnnifir. Levenı Nurav. Binnur. Sibel. Mehmet Hataylı. Çetin ve Alev Yaraman Gül Özen. Kenan Erhan Faika Manyaslı Mafi. Pakize Seferoğlunun büyükanneleri. Salihatı Nisvandan HATİCE HATAYLI 18.8.1972 Cuma günü Hakkın rahmetine kavusmuştur.



Hatice Hataylı'nın kardeşi Ömer Türkmenilli'nin dünürü:






Not: Hatice Hataylı'nın kardeşi Ömer Türkmenilli'nin eşi Fitnat hanım, Sultan Vahdettin döneminde Bahriye ve Harbiye nazırı  olan Avni Paşa'nın kızıdır.Fitnat hanım ile yapılan ropörtaj:








Fitnat Türkmenilli'nin annesi Münire hanım, Sultan Vahdettin'in harbiye nazırı Müşir Şakir Paşa'nın kızıdır.Müşir Şakir Paşa'nın diğer  kızı Nahide hanım'ın torunu Reha bey, Lale Aytaman'ın eşidir.Nahide Aytaman'ın görümcesi Ayşe Fikriye hanım'ın görümcesi Vasfiye Onar'ın gelini Berin hanım, gazeteci Hasan Cemal'in kardeşidir.



İbrahim Ethem Hataylı'nın  dünürü  , Devrimci Sol militanlarının suikastı sonucu hayatını kaybeden Kemal Kayacan'ın yeğeni Güney Sporel, Zeki Rıza Sporel'in kardeşi Arif bey'in oğludur.



Süheyla Sarc'ın kardeşinin eşi Cenan Sarc, ünlü ressam Osman Hamdi bey'in kızı Nazlı hanım ile hariciyeci Esad Cemal Paker'in kızıdır.

 Sarc ailesinin hikayesi: Mehmet Celal bey


Sarc ailesinden Cem Sar'ın kayınpederi Ulvi Cemal Erkin'in baldızı Müçteba hanım'ın kayınpederi Ekrem Hayri Üstündağ'ın kardeşi İstanbul eski valisi Muhittin ÜstündağOrhan Pamuk'un teyzesinin kayınpederidir.



İclal Açba'nın kayınpederi Çerkez Dr. Ahmet Rasim Paşa, Osmanlı sarayıyla da akraba olan Çerkez-Abhaz  Açba ailesindendir.Ahmet Rasim Paşa'nın kızlarından biri ünlü ressam Mihri Müşfik hanım diğeri ise ünlü ressam Hale Asaf'ın annesi Enise hanım'dır.Enise hanım'ın eşi Salih bey , Kemal Derviş'in amcası Dr. Asaf Derviş'in oğlu, Mihri hanım'ın eşiyse Celal Bayar'ın kayınpederinin kardeşi İnegöllüzade Selami bey'in oğlu Müşfik beydir.


İki kızkardeş , Altemur Kılıç'ın babaannesi ve Hümeyra'nın anneannesi de Açba ailesindendirler.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder