Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

13 Eylül 2015 Pazar

Kapancı cemaati - Minkari ailesi - Çapa ailesi - Asaf Savaş Akat


Kapancı cemaaati'nden ,  ünlü sosyetik yazar Nermin Bezmen'in müteveffa eşi, Halil Bezmen'in kuzeni olan Pamir Bezmen'in annesi:
                                                                     


Ayşe Şermin Bezmen'in oğlu Tibet bey'in kayınpederi:



Abdurrahman Raif Minkari'nin annesi:



Makbule Minkari'nin kızı Nezihe Türegün'ün oğlu:



İlhan Türegün'ün kayınvalidesi:





Not : Nafia Çapa'nın  oğlu Vecdi Çapa'nın eşi Rabia hanım , Rahmi Koç'un eski eşi Çiğdem Simavi'nin dayısının kızıdır.Rabia Çapa'nın  kızkardeşlerinden Esin hanım gazeteci Yılmaz Çetiner ile, Varlık hanım ise Alp Yalman ile evlenmiş.Alp bey gazeteci Ahmet Emin Yalman'ın yeğenidir.Yalman ailesi Yakubi'dir.


Nafia Çapa'nın torunu Tunç Çapa'nın eşi Gülsen hanım , Nazlı Ilıcak'ın kardeşi Ömer Çavuşoğlu'nun eski eşi ve iki kızının annesidir.Gülsen hanım'ın kızkardeşi , Hüsnü Özyeğin'in eşidir.


Gülsen Çapa ve Ömer Çavuşoğlu'nun kızları Ayşe hanım'ın eski eşi Gökhan Çarmıklı , Siren Ertan'ın eşidir.


Nafia Çapa'nın kardeşinin kızı Adalet hanım , Asaf Savaş Akat'ın annesidir.


Makbule Minkari'nin eşini yeğeni Dr. Tarık Minkari'nin kızı Füsun hanım'ın eşi Töre Almat ,oyuncu Lale Oraloğlu'nun kızkardeşinin oğludur.Lale hanım'ın kayınpederi Zahit Oraloğlu ,Maarif nazırı Ahmet Zühtü Paşa'nın oğlu ve  Şükrü Saraçoğlu'nun kayınpederidir.


Ayşe Şermin Bezmen'in kızı Nil Büyükgürel'in  kızı Hayal hanım , basketbol yorumcusu  Murat Murathanoğlu'nun kardeşiyle evlidir.Nil hanım'ın kayınvalidesi , şarkıcı-oyuncu Hümeyra'nın babası Muvaffak Akbay'ın üvey babasının kızkardeşidir.




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder