Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

5 Ekim 2015 Pazartesi

Cemil Topuzlu - Coşkun Kırca - Ebussuudoğlu ailesi - Emin Bülent Serdaroğlu


Zarif Mustafa Paşa'nın torunu Sadiye Bolgil'in  akrabası:
                                                                     


Emine İffet Topuzlu'nun oğlu:



Emine İffet Topuzlu'nun eşi Kemali bey'in yengesi:



Ayşe Aliye Topuzlu'nun torunu Dr. Cemalettin Topuzlu'nun kayınvalidesi:



Nüzhet Tuğrul'un yeğeni:



Vahdet Sabar'ın halazadesi:



İhsan Rıfat Sabar'ın dünürü:



Emine İffet Topuzlu'nun büyüğü  Nimet Tugay'ın görümcesi:






Not: Melek Serdaroğlu'nun eşi Şair Emin Bülent Serdaroğlu  baba  tarafından Serdar-ı Ekrem  Ömer Lütfü Paşa'nın  anne tarafından ise  Şeyhülvüzera Namık Paşa'nın torunudur.Nazım Hikmet ile de akraba olan Serdar-ı Ekrem Ömer Lütfi Paşa, Hırvat-Macar asıllıdır.



Şeyhülvüzera Namık Paşa'nın torunlarından olan Şeref Birgen, Fethi Ahmet Paşa'nın torununun kızı Reyan Şehsuvaroğlu ile evlenmiş.Bu evlilikten dünyaya gelen çocuklardan Esra hanım, Haydarabad nizamı Mükerrem Bereket Cah ile  , Mehmet bey ise Raif Dinçkök'ün dünürü Emin Çiftçi'nin kızı Figen hanım ile evlenmiş.



Şeyhülvüzera Namık Paşa'nın torunları:



Şair Emin Bülent Serdaroğlu'nun  bacanağı Selahattin Refik Sırmalı'nın akrabaları :







Cemil Topuzlu'nun torunu Dr. Cemalettin Topuzlu'nun kayınvalidesi  Nüzhet Tuğrul'un kuzeni Mehmet Ali Kırca'nın   oğlu olan Coşkun Kırca'nın dayısı Nazım Zeki Ekemen'in eşi  Vedia hanım, Ali Refik Bezmen'in kızıdır.


Nazım Zeki Ekemen'in akrabaları:





Emine İffet Topuzlu'nun  kardeşi Fevziye Kılıçel'in oğulları Cemil ve Kenan beyler , Müşir Ömer Rüştü Paşa'nın torunu Burhanettin Karaoyvad'ın iki kızı, Suna ve  Rona hanımlar ile evlenmişler.

Burhanettin Karaoyvad'ın dayısı  Mehmet Fuat Akömer'in akrabaları :



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder