Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

10 Kasım 2015 Salı

Evliyazadeler - Birsel ailesi - Samizade Süreyya Berkem - Hümeyra


Refik Evliyazade'nin  damadı Sadullah Hamit Birsel'in  eşinin vefatından sonra evlendiği Perihan hanım'ın ablası:


Meliha Cansın'ın dünürü:






Nedim Mazhar Yüzak'ın kuzeni:


VEFAT Merhum Mehmet Rüştü Beyle merhume Emine Akad'ın kızı, M. Ali Akad'm ablası, Mehmet Handan Akad, Emine Akad, Tarık Akad'ın halaları, Sinan Akad, Doğan, Hülya, Cüneyt ve Gülin Yüzak'ın büyük halaları, Mine Akad'ın görümcesi, Tarman ve Yakar ailelerinin teyzezadeleri, Arnavutköy Kız Koleji emekli öğretmenlerinden S. S. RÜVEYDE AKAD hanımefendi vefat etmiştır. Cenazesi 29.5.1982 Cumartesi günü öğle namazından sonra Sisli Camiinden kaldırılarak Feriköy Mezarlığına defnedilecektir.



Rüveyde Akad'ın teyzezadesi Enver Tarman'ın eşi :





Semiye Tarman'ın kızkardeşi Calibe Berkem ,  diplomat  Samizade Süreyya Berkem'in eşidir.Calibe-Süreyya Berkem'in damatları diplomat Celal Akbay ,  Hümeyra'nın amcasıdır.Berkem çiftinin diğer damatları Yavuz Gör, İlhan Selçuk'un kayınbiraderidir.



Sadullah Hamit  Birsel'in eşi Perihan hanım'ın eski eşi:



Hürrem Şeren'in kızkardeşinin eşi Avni Bilge'nin babası :



Avni Bilge'nin dayısının eşi Rıfat Kamil Madenci'nin  eşi:





Not:Emine Madenci'nin kardeşi Bedriye Etaner'in görümcesinin eşi Sedat Halit Okan'ın yeğeni Ferit bey, Ali Sami Yen'in kızkardeşi Sadiye hanım'ın damadıdır.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder