Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

4 Kasım 2015 Çarşamba

Zadil ailesi - Kapancı cemaati - Salih Bosna - Furtun ailesi - Sağra ailesi - Mahir Günşiray - Zeynel Abidin Erdem


Leyla Umar'ın dedesi Mithat Alam'ın eşlerinden Sabriye Zadil'in kardeşinin eşi
                                                                             


Merziye Zadil'in amcazadesi:




Muslihiddin Vehip Etiz'in  kızı Pakize hanım'ın oğlu Yıldırım Kerimol'un akrabaları:




Soner Yalçın'ın  '''Beyaz Türklerin Büyük Sırrı''  kitabında yazdığına göre  Muslihiddin Vehip Etiz'in kızı Pakize hanım'ın diğer oğlu Kerim bey, Karakaşlar'dan Abdi İpekçi'nin ailesinin  -Kapancı olduğu gerekçesiyle-  evlenmelerine  karşı çıktığı eski nişanlısı Esin Dölen ile evlenmiş.Esin hanım'ın annesi  Karakaş cemaati'nden Kibar ailesinin kızı Nermin hanım , Cami Baykurt'un oğlu Vedat bey'in eşidir.




Kerim Kerimol - Esin Dölen'in kızları  Rüheyma hanım'ın   eşi Ziya Gündüz'ün  dayısı:



General Rahmi Belgerden'in kardeşi Müşfika hanım'ın damadı olan Remzi Özer Öget'in annesi Tevhide hanım'ın akrabaları:





Esin Dölen'in son evliliğini yaptığı Faruk Ayral'ın annesi:



Kerim Kerimol'un son eşi Sevim hanım'ın babası:


Ömer Lütfü Furtun'un oğlu:



Erdal Furtun'un kayınbiraderinin oğlu oyuncu Mahir Günşiray'ın eski eşi Ayşe Lebriz Berkem , İstanbul üniversitesi Fen ve Kimya  fakültesi kurucusu  Prof. Dr. Ali Rıza Berkem'in kızıdır.Ali Rıza Berkem'in diğer kızı Emine hanım, Zeynel Abidin Erdem'in eşidir. 



Ömer Lütfü Furtun'un bacanağı:



Ömer Lütfü Furtun'un eşinin kuzeni Nükhet Erenyol'un kayınbiraderi:




İntihar ederek hayatına son veren Hikmet Erenyol'un eşi, Haldun Dormen'in kardeşi olan  Güler hanım şu an Muhtar Yiğit ile evlidir.


Nükhet Erenyol'un büyükannesi , Türkiye Cumhuriyetinin ilk donanma komutanı Tirebolulu  Amiral Şükrü Okan'ın eşi:



Sadiye Okan'ın torunu Fehmi Sadıkoğlu'nun kayınpederi:






Not: Annesi Nermin hanım Karakaş  Kibar ailesinin kızı , baba tarafı Dölen ailesi  ise  Kapancı olan Esin Dölen'in babaannesi Ayşe hanım, Bülbülderesi mezarlığı'nda yatan Kapancılardan   Azra Erhat'ın halasıdır.Azra Erhat'ın intihar ederek yaşamına son veren kardeşi Akile hanım'ın kızı Semra hanım, Hasan Cemal'in halası Kamran hanım'ın gelinidir.


Esin Dölen'in halasının  kızı Zübeyde hanım,  Karakaş cemaati'nden  Kibar ailesine gelin gitmiş, Esin hanım'ın dayısı Osman bey ile evlenmiş.Zübeyde-Osman Kibar çiftinin kızları  Zeynep hanım , Kazım Taşkent'in oğlu Karaca Taşkent'in eşidir.


Esin Dölen'in diğer dayısı Ali Sarım Kibar'ın baldızı, Karakaş Öget ailesinin kızı olan Uzma Yenen'in damadı Samim Arduman , Ediz Hun'un halasının kayınbiraderidir.


Ali Sarım Kibar'ın damadı Özcan Ergüder, Coşkun Kırca'nın kayınbiraderidir.Sarım Kibar'ın diğer damadı Emir Dilber ise Abdi İpekçi'nin kayınbiraderi  idi.


Özcan Ergüder'in annesinin amcası  Fuat Kızılkaya , Gün Zileli'nin annesinin babasıdır.Fuat Kızılkaya'nın kızı  Neriman  hanım'ın  torunu Aygen hanım, Mustafa , Ali ve Ömer Koç'un  dayıları Aslan Nuri Meşerretçioğlu'nun eşidir.


1 yorum :

  1. Özcan Ergüder ile Leyla Umar'ı -aşiret ilişkisi dışında- buluşturan bir nokta ise her ikisinin de BBC Londra Türkçe yayınlar bölümünde çalıştırılıp parlatılarak Türkiye'ye gönderilmeleri.

    YanıtlaSil