Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

11 Ocak 2016 Pazartesi

Abdülhamit Han - Selçuk Yaşar - Halil Kut Paşa - Hüsamettin Özkan - Ahmet Emin Yalman - Suphi Bereket


Padişah II. Abdülhamit'in eşlerinden Behice Sultan'ın  (Maan) yeğeni:

  ACI KAYBIMIZ izmit eşrafından merhum Murat Bey'in ve Adapazarı eşrafından merhum ve merhume Elbus Maan ve Nazlı Maan'ın torunlan, Balkan Harbi şehidi merhum Yüzbaşı Şükrü Bey ve merhume Atiye Hanım'ın kızlan, merhum ve merhumeler; Behice Maan, Rauf-inayet Manoğlu, Tasvıre-Dr. Ali Şükrü Şavlı, ihsan Özdeniz, Nimet-Mustafa Nevzat Pısak'ın yeğenleri, merhum Selahattin-Bedia Kızılyel, merhume Mürvet-Hikmet Övünç, Nur Kızılyel, Necla-merhum Osman Gürel'in abla ve kardeşleri. merhum ve merhumeler Sulhiye-Rüknettin Sezen, Fikret-Gevher Manoğlu, Necdet Manoğlu. Saadettin-Hayriye Atığ, Sadun Atığ, Adil Kaya, merhum Güler Oyhon, Edit Oyhon, Dr. Banu Şavlı. Nevhiz-Engin Pak, Inci-Selçuk Karaoğlu, Mehmet-Sevtap Pısak, Nevin llgın, Semin Man'ın kuzenlerı, merhume Koray Kip, Erhan Kip, Tuğrul Kızılyel, Zerender ve Hürdem Gürel. Berrak-Önder Eltan. Cengiz-Ayşe Sezen, Ali İhsan-Gülseren Kaya'nın teyze ve halalan, Baran Eltan'ın çok sevdiği "Suat Abla'sı", merhum ve merhume Nimet-Reşat Paşakay'ın dünürleri, Hamdi Kitapçı, Selim ve Nazlı Tan'ın nineleri, Mine Babaç'ın anneannesi, Ayça-M.AIi Tan'ın babaannelerı. Döndü Erşen, Alp-Esra Ulusoy, Tülin Ulusoy ve Mehmet Ulusoy'un çok sevdikleri eşsiz annelerı, Yüzatlı, Ronabar, Altınbaşak, Karanakçı, Marşan, Yörük, Berzek ailelerinin değerli büyüğü SUAT ULUSOY Hanımefendî 3 Mart 1999 günü vefat etmiştir. Cenazesi 5 Mart 1999 Cuma günü (Bugün), öğle namazını müteakip Erenköy Galippaşa Camii'nden kaldırılacaktır.                                                                          


Behice Sultan'ın yeğeni Fikret Manoğlu'nun eşi:
                                                             


Fikret-Gevher Manoğlu'nun damadı Bedii Grantay'ın babası:
                                                               


Bedi Grantay'ın bacanağı Bali Ekemen'in babası:



Ziyaeddin Ekeman'ın dayızadesi Şeyma hanım'ın eşi:



Abdullah Hamit Girdivan'ın damadı Şehirbay Özkan'ın annesi:

VEFAT Develi Zile eşrafından merhum H.Mustafa ve Nazife Celepçi'nin kızları, merhum M.Mehmet, Fadıme Özkan'ın gelmleri, merhum H.Yusuf özkan'ın biricik sevgili eşi Şazimet Kozanoğlu, Servet Kurmel, Bayrampaşa Belediye Başkanı Necdet Özkan, Prof.Dr. Şehirbay (Merhum önder Özkan) ve Husamettin Özkan'ın değerli anneleri, Arif Kozanoğlu, Mustafa Kurmel, Süleyman Ümran, Çiğdem özkan'ın kayınvalideleri, merhum îzzet Kurmel, Mehmet özkan, Cevdet özbay ve Feyzullah Aslıtürk'ün dünürleri, Ayhan, Nurhan, Beyhan, Mehmet Kozanoğlu, tlker, Dinemiz, Hikmet, Tamer Kurmel, Erkin, Elçin, Batuhan Özkan'ın çok kıymetli anneanneleri, Yusuf Hakan, Filiz, Batubay, Rişe, özlem, Didem, Aslıhan, Güçlü, Onder özkan'ın sevgili babaanneleri, HAÇISIRMA ÖZKAN 8.4.1991 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumenin cenazesi 9.4.1991 salı günü (bugun) öğle namazını müteakip Kadıköy Söğütlüçeşme Camii'nden kaldıniacak, Karacaahmet Mezarlığı'ndaki aile kabristanına tevdi edilecektir.



Şeyma Girdivan ve Orhan Okyay'ın halazadeleri:
                                                                   


 Fatma Aliye Güran'ın kızı:



Jale Kaşıkçıoğlu'nun akrabası Esen Edige'nin  kayınvalidesi:



Seyide Hayriye Edige'nin dünürü:






Not: Behice Sultan'ın yeğeni Suat Ulusoy'un dünürü Reşad Paşakay'ın kardeşi Rahmi bey, Enver Paşa'nın amcası Halil Kut Paşa'nın damadıdır:




Abdullah Hamit Girdivan'ın eşi Şeyma hanım'ın kardeşi Prof. Dr. Orhan Okyay, Ahmet Emin Yalman'ın eşi Rezzan hanım'ın dayısının baldızı Fatma Nilüfer Yağızata'nın damadıdır:

Ahmet Emin Yalman - Süreyya Paşa - Ayşe Kulin - Esin Eden




Sultan Abdülhamit'in kızkardeşi Cemile Sultan'ın torunu Sara Korle'nin eşi Sinan Bey , Ahmet Emin Yalman'ın eşi Rezzan hanım'ın kardeşidir:




Sultan Abdülhamit'in eşi Behice Sultan'ın yeğeni Fikret Manoğlu'nun bacanağı Selçuk Yaşar , Yaşar Holding'in kurucusudur.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder