Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

1 Şubat 2016 Pazartesi

Nuri Demirağ - Kalkavan ailesi - Mihri Belli - Büşra Ersanlı - Şenkal Atasagun


Rahmi Koç'un oğlu Ali Koç'un eşi Nevbahar hanım, film yapımcısı Turgut Demirağ ile Afet Tuğbay'ın kızıdır.Turgut Demirağ'ın  Abidin Dino'nun dedesinin kardeşinin torunu şarkıcı Rüçhan Çamay ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı ünlü şarkıcı  Melike Demirağ , Lale Mansur'un kardeşi Şanar Yurdatapan'ın eşiydi.Afet Tuğbay, Turgut Demirağ'dan sonra evlendiği  Ercüment Karacan'ın son eşidir.


Turgut Demirağ'ın amcası:
                                                                             


Nuri Demirağ'ın amcazadesi:



Celal Demirağ'ın kardeşi Şahabettin Demirağ'ın baldızı:



Güner Sakarya'nın üvey kızı  Zeynep Gorbon'un üvey babası:


Zeynep Gorbon'un kardeşi, İlhan Ersanlı'nın eşi Gülderen hanım'ın oğlu:



Zeynep Gorbon'un eşi Aziz Gorbon'un büyükannesi:



Ahmet Refik Gorbon'un torunu Gülümhan Atasagun'un oğlunun düğün haberi:

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın büyük oğlu Ahmet Özal ve Elvan Özal'ın kızı Merve Özal, Gülümhan-Emin Atasagun çiftinin oğulları ve eski MİT müsteşarı Şenkal Atasagun'un yeğeni Bedii Atasagun ile dünyaevine girdi. Esma Sultan Yalısı'ndaki düğün için Merve Özal, Vera Wang marka gelinlik, Atasagun ise Beymen damatlık tercih etti. Amerika Birleşik Devletleri'nde okurken tanışan ve aşklarını mutlu sonla noktalayan çiftin nikâh şahitliklerini Semra Özal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Aziz Gorbon yaptı. 




Not: Gorbon ailesinin diğer akrabaları:





Zeynep Gorbon ve Ömer Faruk Sakarya'nın akrabaları Halis Koyutürk'ün kızı Mücella Berdan , sosyeteden tanıdığımız Haluk Berdan'ın annesidir:





Ali Koç'un kayınvalidesi  Afet Tuğbay'ın kardeşi Ahu Tuğbay,  Yasemin Kozanoğlu'nun annesidir.Yasemin Kozanoğlu'nun anne ayrı baba bir kardeşi Uğur Kozanoğlu, Seray Sever'in eski eşidir.


Ahu Tuğbay'ın eski eşlerinden  Cömert Baykent, Ajda Pekkan'un uzatmalı sevgilisi olarak bilinirdi.Cömert Baykent'in annesinin teyzesi , Kazım Taşkent'in eşidir.Baykent'in oğlu Cem bey'in annesi Perizat hanım , Sultan  V. Reşad'ın oğlu Mehmed Ziyaeddin Efendi'nin torunudur.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder