Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

17 Mayıs 2016 Salı

Cem Uzan - Emre Gönensay - Ediz Hun - Eczacıbaşı ailesi - Küçük Sait Paşa - Melih Cevdet Anday - Altemur Kılıç - İpekçiler


Cem Uzan'ın eski eşi Alara Koçibey'in dedesi   Sadi Koçibey'in  üvey babası:
                                                                             


Sadi Koçibey'in amcası:



Sadi Koçibey'in eşi Leyla hanım:



Leyla Rıfat Koçibey'in  eniştesi Kerim Arduman'ın kardeşi:



Leyla Rıfat Koçibey'in yengesi:

Merhum Muhlis Öroğlu, Merhume Refia Sıcakkan’nın kızları Fatma Sıcakkan’ın torunu Merhume Nasip ve Merhum Vahit Diren’nin gelinleri Merhume Gülen Kayarlar, Gülçin Özdemir, Ahmet Yamaner’in ablaları Demet Yamaner’in görümcesi Haluk - Haldun - Nuray - Onur - Mete Kayarlar, Deniz - Bahri - Naz Alatlı ve Pınar Eczacıbaşı’nın teyzeleri Gökçe - Bora - Emre Birgin, Cem - Hande Yamaner’in babaanneleri Merhum Cemil Diren, Leyla Koçibey - Merhum Sadi Koçibey, Nihat - Sonat Karaköse, Merhume Zuhal Karaköse Roksan Arduman - Merhum Kerim Arduman, Füsun - Yavuz- Kaya Dinar ailelerinin yengeleri, Prof. Sadi R. Diren’in sevgili Eşi E. Belma Diren’i Kaybettik Merhume’nin cenazesi 11 Mayıs 2010 Salı günü Erenköy Galippaşa Camii’nden öğle namazını müteakip Zincirlikuyu aile kabristanında defnedilecektir. Ailesi


Belma Diren'in  yeğenleri  Deniz -Bahri-Naz  Alatlı ve Pınar Eczacıbaşı'nın amcalarının eşi:
                                                                                 


Leyla Rıfat Koçibey'in halası:
                                                                               


Seniha Pasin'in kayınbiraderi:

VEFAT  Merhume Neyire Refik Hanım ve merhum Eczacı Miralayı Refik Beyin oğulları, Seniha Nihat Pasin'in eşi; ....Can....Murat, Leylâ İstinyeli ve İnci İnegöllü'nün babaları; Tevfik ...... Murat, Hasan İstinyeli ve Metin İnegöllü'nün kayınpederleri ; Rıfkı Refik Pasin, merhum Dr. Cevat Refik Pasin, Refika Pasin ve Müşfika Can'ın kardeşleri Milâno Başkonsolosu  NİHAT REFİK PASİN  11 mayıs 1963 tarihinde Milâno'da vefat etmiştir.....Şişli Camiinden alınarak Zincirlikuyudaki Aile Mezarlığına defnedilecektir.


Nihat Refik Pasin'in dayızadesi:

Eczacı merhum Mehmed Raşid Paşa torunu, merhum Dr. Muk i m Paşa kerimesi, merhum Prof. Dr. Kadri Raşid Paşanın yeğeni, Hayrünnisa Akalın, Şerefrisa Orhon ve Mihrinnısrf Andayın hemşireleri. Rıfkı Refik Pasin. Nihad Refik Pasin. Refika Pasin ve Müçfika Canın dayızadesi. Cevdet Anday ile Sabri Raşid Anday. Fikri Raşid Anday, Lâmıye Andayın amcazadelerı Hakkı Orhonun baldızı. Perran ve Namık Güral ile Güler ve Samim Ardayın teyzeleri . FAHRÜNNİSA ANDAY Hanımefendi......

Nihat Refik Pasin'in kardeşi Cevat Refik Pasin'in  kayınbiraderi:



Vedat Bayru'nun kayınvalidesi:



Vedat Bayru'nun oğlu Osman Bayru'nun manevi babası:







Not: Osman Fasih Atam'ın vefat ilanındaki tüm aileler Karakaş cemaatinden.

Münire Aykut'un akrabası Hümeyra Aykut, Altemur Kılıç'ın annesidir.



Melih Cevdet Anday'ın ailesi ve hayatı:



Melih Cevdet Anday'ın akrabası ilk kadın opera sanatçısı Semiha Berksoy , ilk Türkiye güzeli Feriha Tevfik'in akrabasıdır.Nazım Hikmet'in sevgilisi olan Semiha hanım , uzaktan akrabası ressam Fikret Mualla'nın  platonik aşkı imiş.



Türkan Eczacıbaşı'nın kardeşi Saliha hanım'ın eşi Ruşen Eşref Ünaydın , Reşat Nuri Güntekin'in teyzesinin oğludur


Türkan Eczacıbaşı'nın kayınbiraderinin, Belma Diren'in kızkardeşinin kızları olan Deniz Alatlı ve Pınar Eczacıbaşı'nın babaları Vedat Eczacıbaşı , 1961 yılında bir davette Adnan Menderes şerefine kadeh kaldırmasına tepki gösteren CHP'lilerle girdiği tartışmanın karakola taşınması ve akabinde bu olay sebebiyle  hapishanede geçirdiği günler nedeniyle girdiği bunalım sonrası intihar etmişti.




Vecdi Arduman'ın eşi Fatma hanım, Ediz Hun'un halasıdır:



 Vecdi Arduman'ın  kardeşi Samim bey , Karakaş cemaatinden Uzma Yenen'in damadıdır:



Annesi Bedirhan aşireti'nden , baba tarafı Yakubi Cemaatinden olan Emre Gönensay'ın kızı Elif hanım , Vecdi Arduman'ın kardeşi Samim bey'in kızı Canan hanım'ın eltisi imiş.Elif ve Canan hanımların  eşlerinin babaanneleri, Prof. Celal Şengör'ün babaannesinin kardeşidir.




Nihat Refik Pasin'in damadı Hasan İstinyeli, Padişah II. Abdülhamit dönemi ve II.Meşrutiyet döneminde  Sadrazamlık yapan ( Küçük Sait Paşa'nın torunudur.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder