Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

16 Mayıs 2016 Pazartesi

Şefik Hüsnü Deymer - Ömer Rüştü Paşa - Damar Arıkoğlu - Hacı Arif bey - Lale Aytaman - Haldun Taner - Ayhan Şahenk


Muslihiddin Adil Taylan'ın bacanağı Selahi Brizkent ve kardeşi Şefik Hüsnü Deymer'in kızkardeşlerinin kızı Jale hanım, Osmanlı devletinin ilk Harbiye Nazırı Ömer Rüştü Paşa'nın oğlu Mustafa Kadri bey'in gelinidir.Ömer Rüştü Paşa'nın diğer oğlu Mehmet Fuat Akömer , Kapancı cemaati'nden Durukan ailesinin dünürüdür.


Mehmet Fuat bey'in oğlu  Ömer Rüştü Akömer , Bülbülderesi mezarlığı'ndaki Karakaşlardan Mustafa Şuhubi'nin dünürüdür.Mustafa Şuhubi'nin diğer dünürü , Felsefe Tarihçisi ve Matematikçi Halil Vehbi Eralp, Yalım Eralp'in amcasıdır.Işık lisesi'nin ilk mezunlarından olan Halil Vehbi bey Bülbülderesi mezarlığında medfun.



Mehmet Fuat Akömer:
                                                                           


Mehmet Fuat Akömer'in torunu Fuad Akömer'in eşi Gaye hanım'ın eniştesi:                                                                    


Mehmet Korkut Arıkoğlu'nun eşi Şira hanım'ın annesi:
                                                                           



Şira Arıkoğlu'nun oğlu Damar Arıkoğlu'nun eşi Aslı Pamir Arıkoğlu'nun anneannesi:

Cumhuriyet, 02 Temmuz 2000, Sayfa 2







Not: Cavide Güney'in kardeşi Faruk  Ayanoğlu, Ayhan Şahenk'in kızkardeşinin eşidir:




İclal Arsoy'un kardeşi Hamit Fevzi Şenol'un damadı Nafiz Ziya Başak'ın kardeşi Emin Ziya Bayçu, Ahmet Emin Yalman'ın kızkardeşinin eşidir. 



Hamit Fevzi Şenol'un bacanağı Behçet Çisko , Ayla Algan'ın amcası Muhsin Kasman'ın kayınbiraderidir .Behçet Çisko'nun teyzesi Behice hanım, Ahmet Nesimi Sayman'ın kardeşinin eşidir. 


Çisko ailesi Tüli Kamhi'in dedesi Şinasi Hakkı Erel'in yakın akrabasıdır:






Cemil Vafi'nin kardeşi Zeynep hanım'ın  eşi Hasan Nesimi Voskay'ın halasının eşi olan Osmanlı  Hariciye nazırlarından  Ahmet Nesimi Sayman'ın kızkardeşinin kızı   Şahsine hanım'ın görümcesinin eşi Hasan Kavur , Ayla Algan'ın annesi Nevzat (Kavur) Kasman'ın  kuzenidir.




Mehmet Fuat Akömer'in kardeşi Hayriye hanım'ın akrabaları:




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder