Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

19 Ağustos 2016 Cuma

Yahya Kemal Beyatlı - Can Kıraç - Faruk Süren


Koç ailesinin damadı İnan Kıraç ve kardeşi ünlü işadamı Can Kıraç'ın dayıları:
                                                                             



Abdurrahman Orhan  Güreralp'in eniştesi Adnan Molvan'ın annesi:

ÇOK ACI BİR KAYIP Merhum Naim Molvan'ın zevcesi SOPHİE MOLVAN'ın kısa bir hastalıktan sonra vefat ettiğini, büyük acı ve teessürle bildiririz. Dini âyin çarşamba 6 Mart günü saat 13 te Taksimdeki Aya Triada kilisesinde yapılacaktır. Oğlu: Adnan Molvan Kızları: Selma Taranto, Leylâ Süren, Yelda Molvan Torunları: Ferial ve Cem Molvan, Faruk ve Reha Süren Damatları: Bedii Taranto. Fuat Süren



Abdürrahman Güreralp'in kayınbiraderi gazeteci Çetin Şencan'ın kayınvalidesi:






Not: Faruk Süren'in teyzesi Selma hanım'ın eşi Bedii Taranto ve ailesi Musevi'dir.


Bedi Taranto , kardeşi Mithat Selim bey ve dayıları Leon Taranto'nun Bezmen ailesi ile ortaklığı ve varlık vergisi macerası:




Bedi Taranto'nun babası İsak Taranto: Avram Galanti : Türkler ve Yahudiler


Faruk Süren'in eşi Hatice hanım ünlü Sadıkoğlu ailesinden Akif bey'in kızıdır.Hatice hanım'ın kardeşi Revan Sadıkoğlu'nun kızı Hande hanım, Erdal Acar'ın  kardeşi Erdinç bey'in eşidir.


Akif Sadıkoğlu'nun kardeşi Talat bey , Mim Kemal Öke'nin damadıdır.


Akif Sadıkoğlu'nun eşi , Salih Bosna'nın kızı olan Aysel hanım'ın Ömer Madra'nın babasıyla yaptığı evlilikten iki oğlu var.


Aysel Bosna'nın  eşlerinden Turgut Yeğenağa'nın yeğeni Ragıp Sepici, işadamı Bernar Nahum'un kardeşi Gaston Hayim Nahum'un damadıdır:





Aysel Bosna'nın kardeşi  Mesrure hanım, Fuat Bulca'nın kızkardeşinin gelinidir.



Abdürrahman Güreralp'in eşi Adile hanım, Yahya Kemal'in kızkardeşi Rukiye hanım'ın torunudur:






Yazar Cengiz Şişman'ın kitabından Yahya Kemal'in eğitim hayatı:





Can Kıraç'ın teyzesinin eşi ve Faruk Süren'in dayısı olan Adnan Molvan'ın oğlu  oyuncu Cem Molvan'ın ölüm haberi:


KARAKTER oyuncusu olarak rol aldığı filmlerle Yeşilçam'a emek veren Yahudi asıllı M. Molvan Jacques, önceki gün Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evde ölü olarak bulundu. Ancak, Cem Molvan olarak da tanınan emektar sinemacı ve kameraman Jacques'in ölümü pek çok soruyu da peşinde getirdi. Sevgilisi Deniz Özşengüller'in de yaklaşık 1.5 yıl önce aynı evde çıkan 'garip' bir yangında hayatını kaybetmesi oyuncunun ölümünün de bir cinayet olabileceği şüphesini akla getirdi. 30'u aşkın filmde karakter oyuncusu olarak rol alan Jacgues, Kadıköy Caferağa Mahallesi Sakızgülü Sokak 11 numaradaki Toronto Apartmanı'nda oturuyordu. Apartman sakinleri, önceki gün 4'üncü kattan gelen ağır kokular üzerine şüphelendi; polis çağrıldı. Eve giren polis, yatak odasında korkunç bir manzarayla karşılaştı. Yaklaşık 3 ay önce öldüğü belirlenen 50 yaşındaki M.Molvan Jacques'ın cesedi, tanınmayacak ölçüde çürümüştü.
Bülent ERGÜN (SHA)



Cem Molvan'ın dedesi Armatör Naim Molvan'ın 1946 yılında   Fransa'dan İsrail'e Yahudi göçmenleri taşıyan Asya isimli  gemisinin hangi ülkeye ait olduğuna dair bayrak veya herhangi  bir belge bulundurmaması sebebiyle yargılandığı dava:

Naim Molvan v. Attorney General for Palestine
        

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder