Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

2 Eylül 2016 Cuma

İnönü ailesi - Kadirbeyoğlu-Ataç ailesi - Mithat Şükrü Bleda - Koç ailesi - Uğur Ziyal - Namık Gedik


İsmet İnönü'nün torunu Şişli belediye bakanı Hayri İnönü'nün eşi Nazlı hanım, Gümüşhaneli Kadirbeyoğlu-Ataç ailesindendir:


Karakaş cemaati - Sadıkoğlu ailesi - Sabuncu Hacı Şakir - Kadirbeyoğlu-Ataç ailesi - İnönü ailesi



Nazlı İnönü'nün dedesi Muhsin Sahir Kadirbeyoğlu'nun dayısının oğlu:
                                                                           


Nabi Vicdani Ataç'ın oğlu İnal bey'in annesi:

Inal Ataç'ın annesı, Gulen Ataç'ın kayınvaldesı, Samim Baydar, Ulvı Baydar, Semahat Akasad ve Suat Bayerin yengeleri Murat  Dılek Katoğlu'nun halaları Talia Akasad'ı bır trafık kazası netıcesinde maalesef kaybettık. ............Acı Dir Kayıp Sevgıli Annem, Adnan Akasad'ın eşı Gulen Ataç'ın kayinvaldesı, Murat F Atac ve Mahbube Zeynep Ataç'ın babaanneleri  Talia Akasad müessıf bir trafık kazası neticesinde kaybettık. Cenazesı 31 Ağustos 1967 perşembe gunu oğle namazını mütaakıp Şışlı Camiinden kaldırlarak Zincırhkuyudakı ebefii ıstırahatgâhına tevdi olunacaktır INAL ATAÇ 


İnal Ataç'ın dayısı:
VEFAT Sıvas Mebusu merhum Ruhi Beyin ve merhume Saadet Katoğlu'nun oğlu, Medıha Katoğlunun eşi, Murat ve Dılek'in babası, Talia Akasat ve merhume Seyma Katoğlu'nun ağabeyi, Oya Katoğlu'nun kayınpederi, Prof. Bedrettın Tuncel'in, Bern Buyükelçisi Necmettin Tuncel, Avukat Kemal Tuncel'in eniştesi, Dr. Zeki Ataç, Sami Öngor'ün bacanağı, Mıllî Eğıtim Bakanlıgı eski Yayım Müdüru NAMIK KATOĞLU 23. $ubat. 1967 Perşembe gunö Ankara'da Hakkın rahmetme kavuşmuştur. Cenazesi bugun oğle namazından sonra Hacıbayram Camıınden kaldırılacaktır.


 İnal Ataç'ın dayısının oğlu Murat Katoğlu'nun eşi Oya hanım'ın teyzesi
                                                                               
   

İnal Ataç'ın kayınpederi:                                                                



Ahmet Faiz Poroy'un  amcasının eşi:
Cumhuriyet, 27 Ağustos 1961, Sayfa 3 
Selanik eşrafından merhum Şükrü bey kerimesi , Müftü İbrahim beyzade merhum  Hasan Fevzi bey refikası, Mithat Şükrü Bleda'nın ablası , Turgut Bleda'nın halası, Tarık Poroy'un büyükannesi salihatı nisvandan LÜTFİYE POROY  Hnf. Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi 27 ağustos Pazar gübü öğle namazını müteakip  Teşvikiye camiinden kaldırılacaktır.Nur içinde yatsın



Ahmet Faiz Poroy'un amcasının kızı :

İnhisarlar başmüfettişi emekli Daniş Eğriboz'un kıymetli eşi , Baş vekalet Umumi murakebe heyetinden İnal Eğriboz'un sevgili annesi , Nimet Eğriboz'un kayınvaldesi HATİCE EĞRİBOZ .............Merhume ...  Selanik belediye reisi müftü İbrahim Namık Poroy bey'in torunu , Hulusi bey'in kızı ,...İhsan Namık Poroy'un yeğeni,Süveyda Poroy............kızkardeşleridir.


Hatice Eğriboz'un eşi:
                                                                                                                                                  
                                                                                  
Cumhuriyet, 09 Ocak 1968, Sayfa 3
ölüm ve Teşekkür Selânik eşrafından Müftü Ibrahim Bey'in torunu, Eğribozlu Bekir Bey'in oğlu, Melek Eğriboz, Enika Turhan, Yusuf Selâhattin Eğriboz'un kardeşi, Kemal Eğriboz, Musaffa Kılıççı Muallâ Oskay ın amcası, Prof. Dr. Vahit Turhan, Avukat Faiz Turhan'ın dayısı, merhume Hatice Eğrıboz'un esi, Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu uzmanlanndan Inal Eğriboz'un babası, Nimet Eğriboz'un kayınpederi, İrem Eğriboz'un dedesi, ailemizin kıymetli rüknü, sevgili babamız, Emekli Tekel Pasmiifettisi ALİ DANİŞ EĞRİBOZ 4 Ocak 1968 günü Ankara'da vefat etmiş ve ebedi istirahatgâhma tevdi edilmiştîr. Cenazeye gelen v e büyük acımızı paylaşan do$t ve akrabaya a v n ayrı tesekküre acımız mâni olduğundan sayın gazetenizin delâletini rica ederiz. EVLATLARI


Ali Daniş Eğriboz'un kardeşi:

                                                                                    


Yusuf Selahattin Eğriboz'un damadı Samim İçsezen'in babaannesi
                                                                              


Ahmet Faiz Poroy'un kayınvalidesi: 
                                                                                    


Ahmet Faiz Poroy'un baldızının kızı Emine Gedik'in  kayınvalidesi:
                                                                          







Not: Mason olan Ahmet Faiz Poroy'un babası İhsan Namık Poroy eski ittihatçılardandır.İttihat ve Terakki cemiyetinin  önemli isimlerinin  1 Kasım 1918'de Almanya'ya kaçmak için toplandıkları yalı da İhsan Namık  bey'e aittir:


 


Ahmet Faiz Poroy'un dedesi Müftü İbrahim Namık Poroy, Selanik belediye reislerindendir.



Ahmet Faiz Poroy'un kardeşi İbrahim Poroy'un  babaları İhsan Namık bey'in Jön Türkler'in üç liderinden biri ve hareketin beyni  olduğunu anlattığı ropörtaj:

                                                            Child of Revolution

 
                                                                          
Ahmet Faiz Poroy'un amcasının kızı Hatice Eğriboz'un gelini Nimet hanım, STFA holding yönetim kurulu başkanı Eser Tümen'in teyzesidir.Eser Tümen'in kızı Esra hanım Raif Dinçkök'ün torunu Raif Dinçkök'ün eşidir:

                               Raif Dinçkök - Sadri Maksudi Arsal - Adile Ayda - Bahriye Üçok




Hatice Eğriboz'un kayınbiraderi Yusuf Selahattin Eğriboz'un damadı Çetin Oran'ın teyzesinin gelini Berin hanım , gazeteci Hasan Cemal'in kardeşidir:






Ahmet Faiz Poroy'un damadı İnal Ataç'ın dayısının oğlu  Murat Katoğlu ,  Uğur Ziyal'in bacanağıdır:






Melahat Gedik'in eşi , 27 Mayıs darbesinden sonra intihar ederek yaşamına son verdiği açıklanan içişleri bakanı Namık Gedik'in kızının konuya ilişkin açıklamaları:                                                                              



Melahat - Namık  Gedik çiftinin oğulları 2011 yılında vefat eden Arda Gedik, Hürriyet gazetesi  genel müdürlüğü ve Hürriyet Holding genel koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuş. 


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder