Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

11 Ekim 2016 Salı

Ahmet Salih Korur - Mahir Kaynak - Kazım Karabekir


Adnan Menderes döneminde bakanlık ve daha sonra MİT'e dönüşecek olan Milli Emniyet Hizmeti MEH'in başkanlığını yapan aynı zamanda Mason Üstadı olan Ahmet Salih Korur'un damadı:
                                                                         


Mehmet Ali Fıratlı'nın eniştesi Mustafa Saylağ'ın yengesi:
                                                                   


Nazmiye Aytekin'in kardeşinin eşi Ferhan hanım'ın amcası:







Not: Reşit İzzettin Soruşbay'ın damadı Necati Engez'in kardeşi Reşat Engez, Kazım Karabekir'in kızı Emel Özerengin'in görümcesi Harika hanım'ın eşidir.


Reşit İzzettin Soruşbay'ın torunu Cem Soruşbay'ın kayınpederi Rıdvan Menteş, Rıdvan İsmail Paşa'nın torunudur.Cem Soruşbay'ın kayınvalidesi Muzaffer hanım ise şeker kralı Hayri İpar'ın kızı:





Nazmiye Aytekin'in torunu Lütfü Arıboğan, Mahir Kaynak'ın kızı Deniz Ülke Arıboğan'ın eşidir.



Soner Yalçın'ın Efendi kitabından alıntı:




Adnan Menderes'in dayısının torunları olan Sadık Giz ve Semiha Kentli'nin  halazadeleri İclal hanım, Kazım Karabekir'in eşidir.


İclal Karabekir'in yeğeni , Kazım Karabekir'in teyzezadesinin damadıdır.


Kazım Karabekir'in bacanağı Hamza Osman Erkan'ın torunu Rana hanım, Ceylan Pirinççioğlu'nun eşidir.


Hamza Osman Erkan'ın annesi Nefiset hanım, Kafkas mücahidi Şeyh Şamil'in oğlu Gazi Muhammed Paşa'nın kızıdır.


Kardeşleri ile beraber  Beşiktaş Jimnastik  Kulübü'nün kurucuları arasında yer alan Hamza Osman Erkan , Toprak Mahsülleri Ofisinin kurucusu ve ilk genel başkanı, aynı zamanda eski milletvekillerindendir.


Hamza Osman Erkan'ın eşinin dayısının oğlu , Adnan Menderes'in dayısının kızının oğlu olan Sadık Giz de eski milletvekillerinden  olmasının yanısıra  Galatasaray Kulübü eski başkanlarındandır.


Kazım Karabekir ve Hamza Osman Erkan'ın eşlerinin ailesi olan Aydınlı Çiftçi ailesinin soyu Moralı İbrahim Paşa'nın oğlu Halil Paşa'ya dayanıyormuş:




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder