Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

3 Aralık 2016 Cumartesi

Bernar Nahum - Şahin Alpay - Leyla Umar


Adı Koç Holding'le özdeşleşmiş isimlerden işadamı  Bernar Nahum
                                                                           


Bernar Nahum'un gelini Neşe hanım'ın yeğeni:



Neşe Nahum'un babaannesi:



Zikriye Özgen'in oğlu Zülfü Sami Özgen'in kayınbiraderi:



Necati Engez'in  kayınpederi:




Reşit İzzettin Soruşbay'ın gelini Fahriye hanım'ın yeğeni :

ÖLÜM Edremid esrafından merhum Kâzım Ferhadoğlu ile Hatice Ferhadoğlunun mahdumu Necmıye Erginln ve Mehmed Erginin Damadı, Nedune Ferhadoğlunun eşi, Alı Ferhadoğlunun eşi  Zuhtu Tarhanın bacanağı, Hayriye Tarhanın enıştesı, Hatice Güre, Mümtaz Dumanlı, Nadır Gure, Ahmed Güre, Asaf Gure, Bedıa Ergun ve Fahriye Soruşbay'ın yeğeni, Kâzım Ferhadoğlunun babası AGÂH FERHADOĞLU  mübtelâ oldugu hastalıktan kurtulamıyarak 3 temmuz 1956 gunu Hakkın rahmetine kavusmuştur. Cenazesı 4 temmuz 1956 çarsamba gunu oğle namazını muteakıb Beyazıd Camımden kaldırılarak Edırnekapı Şehıdliği aıle kabrıstanına defnedılecektır. Çelenk gonderilmemesi rica olunur



Agah Ferhadoğlu'nun kayınpederi:



Mehmet Ergin'in yeğenleri İsmet Belgen ve Vahide Hergüner'in halaları:



Nigar Eren'in kardeşinin eşi



Mehmet Ergin'in kayınbiraderi Mümtaz Dumanlı'nın kayınpederi:





Not:Hacı Hasan Hilmi Ekşigil'in oğlu Mehmet Ali Ekşigil, Leyla Umar'ın ilk eşidir.


Hacı Hasan Hilmi Ekşigil'in damadı Asım Yeğena'nın amcazade ve teyzadesi Ali Münif Yeğenağa'nın torunu  Ragıp Sepici, Bernar Nahum'un kardeşi  Gaston Hayim bey'in damadıdır.


Ali Münif Yeğenağa'nın oğlu Turgut bey , Salih Bosna'nın kızı Aysel hanım'ın eşlerinden biridir.Aysel hanım, Ömer Madra 'nın babasıyla  ve Faruk Süren'in  kayınpederi Akif Sadıkoğlu ile de birer evlilik yapmıştı.



Şadiye Edis'in torunu Aykut Kazancıgil,  gazeteci  Şahin Alpay'ın teyzesinin kızı Gaye hanım'ın eşidir.Aykut bey'in babası Prof. Dr. Tevfik Remzi Kazancıgil'in eşi Nilüfer hanım'ın kardeşi Mehmet Talat Erboy'un kayınpederi Hayri İlmen Süreyya Paşa'nın oğlu, kayınvalidesi Vecihe hanım da Latife hanım'ın kardeşidir.



Tevfik Remzi Kazancıgil'in amcasının kızı Mediha hanım'ın damadı Tesit Ece,  Keriman Halis'in kardeşidir:





Reşit İzzettin Soruşbay'ın damadı , Neşe Nahum'un dayısı  olan Necati Engez'in  kardeşi Reşat bey, Kazım Karabekir'in kızı Emel Özerengin'in görümcesinin eşidir.


Reşit İzzettin Soruşbay'ın  yeğeni Ferhan Aytekin'in görümcesi Nazmiye hanım'ın torunu Lütfü Arıboğan , Mahir Kaynak'ın kızı Deniz Ülke Arıboğan'ın eşidir.




Reşit İzzettin Soruşbay'ın torunu Cem Soruşbay, Rıdvan İsmail Paşa'nın torunu Rıdvan Menteş'in damadıdır:




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder