Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

5 Şubat 2017 Pazar

Menemencioğlu ailesi - İnegöllüzadeler - Saim Önhon - Edin ailesi


Namık Kemal'in torunu ve Rıfat Menemencioğlu'nun kızı olan  Beraet Savut'ın kızı

Merhume Beraet Savut ve merhum Mümtaz Savut'un kızı: merhum Nazif İnan'ın eşi; merhum Feyyaz Savut, merhum İlhan Savut ve Nükhet Tekman'ın kardeşi; Gülten Engin Emre ile Numan Musal'ın leyzesi; Oya Vala Kartal, Gürsün Tümay Savut, Ali Savut ve Murat Savut'un halası; Leyla Sait Argeşo'nun yengesi; HUseyin Usmen, Mebrure İnan ve Huricihan İnan'ın kayınvalidesi; Mümtaz Rengin Usmen, Nilüfer Anthony Tessitore, Ali Gaye Usmen, Onur Usmen ve Erin Usmen'in sevgili anneannesi; Alev Kemal Çınar, İlhan İnan, Mehmet İnan ve Feride İnan'ın sevgili Cicası, Leyla Usmen, Nurkut İnan ve Kemal İnan'ın sevgili annesi CELİLE İNAN 17 Nisan günü hakkın rahmetine kavuşmuştur. 18 Nisan Pazartesi günü (bugün) Levent Camiinde kılınacak öğle namazını müteakip, Feriköy Mezarlığı'nda ebedi istirahatgâhına def'nedilecektir. Allah rahmet eylesin

 
Celile İnan'ın yeğeni Gülten hanım'ın eşi Engin Emre ve halası Emine Musaffa Eriş
                                                                           


Engin Emre'nin dünürü:
                                                                         


Kazım Kap'ın dünürü:
 Merhum Ömer Naili Paşa'nın torunu, M erhum Süvari Yarbayı  Hasan Suphi Önhon'un oglu, merhum Süvari Yarbayı .... S... Önhon'un yeğeni, merhum Sırrı Hun'un halazadesi, General Abdullah Önhon, Muzaffer Önhon, ve Leman Akyüz'ün agabeyleri, Can Önhon'un aziz babası, Birsen önhon'un kayınpederi, Ömer Önhon'un büyük babası. Münire Önhon'un sevgili eşi, Cihan Harbinde Çanakkale'de rahmetli Atatürk'ün yaveri, Eski Zırhlı Kuvvetler Kumandanı, Kocaeli ve Urfa milletvekili, Jokey Kulübü kurucusu ve ... başkanı , Emekli Süvari General SAİM ÖNHON 16 51968 Perşembe günü akşamı Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Aziz na'şı Cumartesi günü (bugun) ögle namazıı müteakip Hacı Bayram camiinden alınarak Şehitlikteki ebedi İstirahatgahına tevdi edilecektir.


Saim Önhon'un kardeşi:                                                                        


Ali Muzaffer Önhon'un damadı Teoman Sağıroğlu'nun amcası:                                                                                                                                                             


Enver Celal Atakan'ın kayınbiraderi:
                                                                             





Not: Edin ailesi de akrabaları Bezmen ailesi  gibi Kapancı Cemaatinden.


Edin  ailesinin damadı Enver Celal Atakan'ın ve  Ali Muzaffer Önhon'un dünürü olan kardeşi Hüseyin Avni bey'in  akrabaları:

Pars ailesi - Edin ailesi - Bezmenler - Çarmıklı ailesi - Süreyya Paşa - Ayşe Kulin



Saim Önhon'un oğlu , Fahri Korutürk'ün özel kalem müdürlüğünü  de yapan Büyükelçi  Candemir Önhon'un oğlu büyükelçi Ömer Önhon , Şam Büyükelçiliği yaptığı sırada  Suriye-Türkiye ilişkilerinin gerginleşmesi üzerine merkeze çekilmişti.


Ali Muzaffer Önhon'un dünürü  Ahmet Hendekli'nin akrabaları:

Ercan Arıklı - İsmail Cem İpekçi - Ziya Naki Yaltırım - Ressam Nihal Erem - Cemali ailesi


Ali Muzaffer ve Saim Önhon'un kızkardeşleri Leman Akyüz'ün  çocukları, eski gazetecilerden,  Yeni Sabah gazetesinin kurucusu ve sahibi Cemaleddin Saraçoğlu'nun yeğenleridir.Cemaleddin Saraçoğlu, Şair Oktay Rıfat'ın kızkardeşinin eşi Kemal Tanoğlu'nun amcasının dünürüdür:


Gönül Ülkü Özcan - Oktay Rıfat - Menmencioğlu ailesi

Leman Akyüz'ün kızı Türkan hanım eski milletvekillerinden Aziz Samih İlter'in gelinidir.



Engin Emre'nin annesi Meliha hanım  ve babası Vehbi Emre  teyze çocuklarıdır.Meliha hanım'ın amcasının kızı Behice Sultan , Padişah II. Abdülhamit'in eşlerindendir.

Engin Emre'nin halası Emine Musaffa Eriş'in  eşi Muammer  bey, İnegöllüzade Saffet bey'in oğludur.Emine  Musaffa hanım ve kardeşi Vehbi Emre'nin halaları Adviye Sargut , Bülent Ecevit'in anneannesidir.

Emine Musaffa Eriş'in damadı Halim Celaloğlu, Kavalalı Mehmet Ali Paşa'nın torunu Abbas bey'in oğludur.Eriş'in diğer damadı İsmail Erez , Mehmet Ali Ayni'nin amcazadesi ile Seccadecibaşı İzzet bey'in kızı Şahende hanım'ın oğludur.İsmail Erez'in üvey annesi Şivezat hanım Cenap Şahabettin'in kızı.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder