Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

2 Şubat 2017 Perşembe

Muhtar Enata - Tilbe Saran - İsmail Erez - Ayla Algan - İnegöllüzadeler


Yazar ve yayımcı kimliği tanınan Muhtar Fehmi Enata'nın eşi Gülen hanım:
                                                                      


Gülen Kıyasi'nin kayınvalidesi:

Ahter Kıyasi'nin dünürü:
 Sabık Hamidiye camii bnamı ev~/e!i merhum Ali Rıza Efendi kerimesi, diş tabibi Sabri Kuterin refikası, Dr. Feridun Kutel ve Ali Kutelin valideleri, Yüksek mühendis Nureddin Evin ve Güzin Evinin teyzeleri, Tuğgeneral Nizameddin Atav'ın halası, Lizbon sefîri Rahmi Apak'ın baldızı Bayan AZÎZE KUTEL vefat etmiştir. Cenazesi 171948 cumartesi günü öğle namazını müteakıb Teşvikiye camiinden kaldırılarak Feriköy kabristanındaki aile kabrine defnedilecektir.

                                                                               
Azize Kutel'in yeğeni Nizameddin Atav'ın eşi:



Azize Kutel'in yeğeni Nureddin Evin'in kayınvalidesi:

Merhum Seccadecibaşı İzzet beyle Hatice Çesmiafet hanımın kerimesi merhum Halep Mebusu Sadi efendi gelini merhum Suvari Kaymakamı Mashar Kazancı (Mashar hoca) nın refikası, Refika Necipoğlu ve Necati Lugal'ın ablaları, Esat, Cahit ve Melih Kazancı ile Nihâl Evin'in valideleri, merhum Ahmet Fevzi Paşa ile merhum Orgeneral Fazıl Bilge ve Ali Necipoğlu ile Emel Sargın'ın baldızı, Yüksek Mühendis Nurettin Evin, Hadiye ve Sevgi Kazancı'nın kayınvalideleri, Mehmet Kefeli'nin büyük kayınvalidesi, Güzin Lugal'in görümcesi, Mebrure Bilge, Mesrure Sargın, Safiyettin Big ve Beyrut Büyük Elçisi İsmail Erez, Bülent ve Ercüment Necipoğlunun teyzeleri, Ahmet Bilge, Beria Kaymakçalan, Ayşe Gül Sargın, Mehmet ve Müzeyyen Big'in büyük teyzeleri, Tülin Kefeli, Izzet Evin, Sadi ve Meril Kazancı'nın büyük anneleri Salihatı Nisvandan  SAİDE KAZANCI Hanımefendi 25.1.1968 Perşembe günü vefat etmistir. Cenazesi 26.1.1968 bugünkü Cuma günü öğle namazını mütaakip Şişli Camiindan kaldırılarak Zincirlikuyudaki ebedi irtirahatgâhına tevdi edilecektir 
                                                                         

Saide Kazancı'nın kardeşi Necati Lugal'in kayınbiraderi:




Not:Hasan Tahsin Kavur'un kuzeni Nevzat Kasman ve eşi Vedat Kasman, Ayla Algan'ın anne ve babasıdır.

Hasan Tahsin Kavur'un eşi Perihan hanım'ın teyzesinin kızı Meliha hanım'ın eşi Cabir Selek, İnegöllüzade Selami bey'in torunudur.Perihan ve Meliha hanımların diğer teyze çocukları Metin Özdemir Karaca'nın eşi Nezihe hanım, Aydın Doğan'ın eşi Sema hanım'ın teyzesidir.

Hasan Tahsin Kavur'un kuzeni Zeynep Sırmalı'nın oğlunun birlikte yaşadığı oyuncu Servet Kaftan'ın kızı Neslihan Taki, ilk evliliğini Kemal Derviş ile yapmış.Neslihan hanım'ın babası oyuncu Turgut Boralı'dır.



Saide Kazancı'nın kardeşi Şahende hanım, Mehmet Ali Ayni'nin amcazadesi  Hasan Tahsin Erez'in eşidir.Hasan Tahsin bey'in son eşi Şivezat hanım, Cenap Şahabettin'in kızıdır.Şahende-Hasan Tahsin Erez çifitinin oğulları, Asala'nın katlettiği büyükelçi İsmail Erez, İnegöllüzade Saffet bey'in oğlu Muammer Eriş ve Bülent Ecevit'in annesinin dayısının kızı olan eşi Emine hanım'ın damadıdır.

Saide Kazancı'nın kardeşi Refika Necipoğlu'nun görümcesi Gülsüm hanım'ın gelini Melek hanım, Sabiha Sertel'in kardeşi Fatma hanım'ın torunu ve Halit Refiğ'in amcasının kızıdır.Yakubi cemaat'inden  Şeşbeş ailesinin de dünürü olan Gülsüm Necipoğlu'nun kardeşi Tahsin bey, Abdülhak Hamit Tarhan'ın torunu Tarık Yenisey'in dünürüdür. 



Rüstem Batum'un eski eşi , son olarak Cesur ve Güzel dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi rolünde izlediğimiz oyuncu Tilbe Saran'ın anneannesi olan Nebahat Atav, Çerkeşizade sülalesindendir.


Tilbe Saran'ın halasının kızı Nazan hanım, Ömer Madra'nın babasının dayısının kızı Prof. Dr. Serim Denel'in eltisidir.Nazan ve Serim hanımların gelin gittiği Denel ailesi Karakaş cemaati'nden.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder