Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

2 Şubat 2017 Perşembe

Namık Kemal - Ahmet Salih Korur - Muhtar Enata - Cemil Uybadın


Ünlü Şair , yazar ve devlet adamı Namık Kemal'in gelini:
Ferik Ahmed Celâl Paşa'nın kızı ve Namık Kemalin gelini, Ali Ekrem Beyin haremi, Beraet Enata ve Selma Bolayırın anneleri, Ziya Enatanın kayınvalidesi Celâleddin ve Sedad Ural'ın ablaları, Kerime Salohorun amcazadesi, Muvaffak Menemencioğlu İle Beraet Savut ve Nahide Buktaşın yengeleri CELİLE BOLAYIR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi  1953 pazar günu oğle namazını muteakıb Şişli Camiinden kaldırılarak Zincirlikuyuda Asri mezarlıktaki ebedi istırahatgâhına tevdi edilecektîr.
                                                                           

Celile Bolayır'ın kardeşi Sedat Urul eşi Leman hanım ve dünürleri Ahmet Salih Korur:




Celile Bolayır'ın damadı Ziya Enata'nın kardeşi:
Hasan Fehmi ve Faika Enata'ın oğlu, Ahmet Naci ve Leman Korkusuz'un damadı, Gülen Enata'nın eşi,Orhan Enata'nın babası,Ziya Enata ve Nih... Yasinoğlu'nun kardeşi, Nural ve Asuman Yasinoğlu'nun dayıları, Doğan Ali ve Hülya Korkusuz'un enişteleri , Yücel Dergisi sahibi , Ankara Barosu avukatlarından, Amerikan ......yardımcılarından MUHTAR FEHMİ ENATA...3 Ağustos 1966 günü Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi...Ankara'da defnedilecektir.


Muhtar Fehmi Enata'nın kayınvalidesi:
Acı bir kayıp Emekli Subay Naci Korkusuz'un kıymetli eşi, Doğan Ali Korkusuz İle Gülen Enata'nın bıricik anneleri, Sadiye Tavmergen, Sedat Kartal'ın ablaları, Mahfuze Kartal'ın yeğeni, Hülya Korkusuz'un ninesi, Prof. Dr. Haluk Tavmergen, Op. Dr Kenan ve Türkan Algonun teyzeleri, Yuksek Müh Tanju ve Fatiş Kartal İle Ahmet ve Gonul Kartal'ın halaları Me...m ve Ruhiye Kartal'ın görümceleri Salihatı Nisvandan LEMAN KORKUSUZ Hanımefendi 3 Eylül 1966 gümü Hakkın rahmetine kavuşmuştur 24 Eyhıl cumartesi günu Suadıye Camiinde ögle namazını muteakip Maltepe aİle kabristanında toprağa verilecektir KORKUSUZ AILESI 


Leman Korkusuz'un yeğeni Tanju Kartal'ın kayınpederi:
                                                                              



Ömer Kemal Ülergin'in yeğeni:



Not: Namık Kemal'in torunu , Rıfat Menemencioğlu'nun kızı olan Beraat Savut,  içişleri eski bakanlarından Şükrü Kaya'nın dünürüdür.Şükrü Kaya'nın kayınbiraderleri  Sarıcazade Abdullah ve Osman beyler, Sadrazam Ahmet İzzet Paşa'nın iki kızıyla evlidirler.Ahmet İzzet Paşa'nın kızkardeşinin ikiz oğullarından Celalettin bey Billur Kalkavan'ın dedesi, ikiz kardeşi Ali Haydar bey ise Sultan Vahidettin'in kızı Ulviye Sultan'ın eşidir.


Beraat Savut'un kardeşi Celile hanım'ın görümcesinin kızı Leyla hanım, Fethi Ahmet Paşa'nın torunu ve İngiliz Sait Paşa'nın kızı olan Fatma Saide Argeşo'nun gelinidir:




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder