Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

16 Nisan 2017 Pazar

Cömert Baykent - Osman Zeki Üngör - Razi Trak - Duygun Yarsuvat - Dinç Bilgin


Ajda Pekkan'ın ''en büyük aşkım'' dediği  2007 yılında hayatını  kaybeden Cömert Baykent, Yasemin Kozanoğlu'nun annesi Ahu Tuğbay ile de bir evlilik yapmış.Baykent'in oğlunun annesi Perizat Osmanoğlu ise Sultan V. Reşat'ın torunlarındandır:

Menemencioğlu ailesi - Süreyya Paşa - Uşaklıgiller - Bezmenler - Cömert Baykent - Hülya Koçyiğit


Aytunç Altındal'ın Cömert Baykent'in soğuk savaş döneminde  ABD için ajanlık yaptığını anlattığı ropörtaj:




Cömert Baykent'in halası Makbule hanım'ın kızı Can hanım'ın kayınvalidesi:
                                                                     

Nuriye Aygör'ün gelini Necile hanım'ın kuzeni:
                                                                             


Emine Beraet Üngör'ün teyzesi
  VEFAT Tercümanı Ahval gazetesi sahibi ve Atina Sefiri merhum Çapanzade Agâh Efendi'nin torunu, Mühendis Nebih Beyin kızı, merhum avukat Avni Yagız Beyin eşi, avukat Baraat Zeki Ungör: Ferda ve Ekrem Zeki Ün: Nur ve Vedat Üngör: Razi Trak ve Emine Trak, Muvaffak Siral ve Tevfika Siral, Yüksek Mimar Gazanfer Erim ve Zühal Erim: Atıf Tuncalı ve Nihal Tuncalı avukat Arif Bilgln ve Leyla Bilgin: Eczacı Zeki Konur ve Gönül Konur'un teyzeleri SUZAN YAĞIZ HANIMEFENDİ vefat etmiştir. 16 Temmuz ... Çarsamba günü öğle namazından sonra Sisli camişnden kaldırılarak Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verilecektlr AİLESİ


Suzan Yağız'ın yeğeni (kaynak site: Sabetaycıların vefat ilanları)

 VEFAT (HÜRRİYET GAZETESİ 8.10.2002)MERHUM SEDAT AZİZ ERİM VE MERHUME AYŞE SIDIKA ERİM’İN KIZLARI, MERHUM GAZANFER ERİM, LEYLA-ARİF BİLGİN, GÖNÜL-ZEKİ KONUR’UN KARDEŞLERİ, ZEYNEP-HÜSEYİN YARSUVAT, NİLGÜN-NECATİ GÜLER, NAZLI-SİNAN TARA VE GÜLDEN-GALİP BİLGİN’İN TEYZELERİ, ÇİĞDEM ÖZKURDUM’UN KAYINVALİDESİ, ALP VE AYŞE CAN’IN BABAANNESİ, ATIF TUNCALI’NIN EŞİ, AHMET TUNCALI’NIN ANNESİ EMİNE NACİYE NİHAL TUNCALI 7 EKİM 2002 TARİHİNDE VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ 8 EKİM 2002 SALI GÜNÜ TEŞVİKİYE CAMİİ’NDE KILINACAK İKİNDİ NAMAZINDAN SONRA, ZİNCİRLİKUYU MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLECEKTİR.
AİLESİ
  
                                                                              
Suzan Yağız'ın yeğeni  Leyla Bilgin'in kayınpederi:
                                                                           




Not: Galip Bilgin , Dinç Bilgin'in amcasıdır.Galip bey'i babası, Dinç Bilgin'in dedesi Abdurrahman Arif bey, Yakubi cemaatinden ünlü gazeteci Fazlı Necip bey'in halasının oğludur.


Galip Bilgin'in oğlu İlter bey'in kayınpederi Saffet  Güneş, dışişleri eski bakanlarından Turan Güneş'in kardeşidir.Turan Güneş'in  baldızının kızı Şirin hanım, İsmet İnönü'nün torunu , Hayri İnönü'nün kardeşi Eren bey'in eşidir.


İlter Bilgin'in kayınvalidesi, Saffet Güneş'in eşi Saide hanım eski başbakanlardan Nihat Erim'in kardeşi , ilk kadın vali Lale Aytaman'ın teyzesidir:




      

Suzan Yağız'ın yeğeni , Emine Beraet Üngör'ün kuzeni olan Emine Trak'ın eşi Razi Trak, FB kulübü eski başkanlarındandır.Emine - Razi Trak çiftinin kızları  Elçin hanım , Dışişleri eski bakanlarından İsmail Cem İpekçi'nin eşidir.Trak çiftinin diğer kızları İnci hanım ise gazeteci Ercan Arıklı'nın ilk eşi.


Razi Trak'ın amcası olan Milli Mücadelenin önemli komutanlarından Cafer Tayyar Eğilmez'in hayatı:

Cafer Tayyar Paşa


Emine Beraet Üngör'ün kardeşi Vedat bey'in eşi Nurinisa hanım, Tüli Kamhi'nin kuzeni ve Korgeneral Doğan Kromörs'ün ablasıdır:

İdil Biret - Tüli Kamhi - Osman Zeki Üngör - Turhan Esener



Suzan Yağız'ın yeğeni  Gönül hanım'ın kızı  Zeynep Konur'un eşi ünlü avukat  Hüseyin Derin Yarsuvat''ın kendisi gibi hukukçu olan kardeşi GS kulubü başkanlarından Duygun Yarsuvat'ın biyografisi:

Duygun Yarsuvat


Zeynep Konur'un kardeşi Nazlı Tara, Şarık Tara'nın gelinidir.Nazlı-Sinan Tara çiftinin oğulları Agah Mehmet bey, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu'nun kızları Selin hanım ile evlenmiş.


                                                                                       

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder