Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

11 Nisan 2017 Salı

Halil Lütfü Dördüncü - Kenan Rıfai - Feyzioğlu ailesi - Karakaş cemaati - Fuat Sirmen


Ahmet Emin Yalman'ın ortağı ve kendisi gibi Yakubi cemaati'nden olan gazeteci Halil Lütfü Dördüncü'nün kardeşinin kayınbiraderinin eşinin dayısı Sadık bey, Hıfzı Veldet Velidedeoğlu'nun kayınpederidir.

Halil Lütfü Dördüncü - Hıfzı Veldet Velidedeoğlu



Sadık bey ve kardeşi Nazmi Duhani'nin yeğenleri , Halil Lütfü Dördüncü'nün eşi Halide hanım'ın halazadesi:
        

Cumhuriyet, 19 Kasım 1955, Sayfa 2

                                                       
 Merhum Mustafa Arif bey'in kızı,Faruk Sünter'in kardeşi,ihracatçı Birlikleri mürakıbı Naci Kerman'ın eşi , Tülin ve Arif Kerman'ın anneleri, Nazmi Duhani'nin yeğeni, Halide Dördüncü'nin halazadesi, Seniye Doğal'ın amcazadesi HATİCE KERMAN vefat etmiştir.Cenazesi 19 kasım 1955 cumartesi günü öğle namazını müteakıb Teşvikiye camiinden kaldırılarak Feriköy aile kabristanına defnedilecektir.Allah rahmet eylesin
                                                                               

Hatice Kerman'ın kardeşi :
                                                                                 


Ömer Faruk Sünter'in damadı Berhan Ekinci'nin son eşi Ayşim hanım'ın halası:
                                                                           


Hatice Kerman'ın görümcesinin oğlu Dr. Nezihi Onaran'ın kayınpederi:
                                                                         


Hatice Kerman'ın kayınbiraderi:
                                                                                   


Murat Kerman'ın amcazadesi ve baldızı  Refika Günter'in kardeşi Mürşide hanım'ın eşi:



Saffet Fişekçi'nin damadı Asaf Yenisey'in annesi:




Behice Aytün'ün eşinin akrabaları Vedat ve Barika Sirmen'in dünürleri:

Merhume Muammer Güven ve Merhum Lütfi Güven'in kızları, merhum Kazım Arat'ın eşi, Prof. Jale Güven'in ablası, merhume Türkan Fincancıoğlu ile Müstezat ve Kemal Utku'nun kuzenleri, merhum Dr. Kemal Giray ve İsmet Giray'ın yengeleri, Merhum Vedat Sirmen ve Barika Sirmen'in dünürü, merhume Engin Kural ve Orhan Kural'ın Tiraje-Volkan Coşkun'un teyzeleri , Ümit-Işın Gürel Aslanbay ve Ceyda Coşkun'un büyük teyzeleri, Vedia-Sedat Sirmen'in sevgili anneanneleri, Mithat-Prof. Lale Sirmen ile Prof. Tuğrul Arat'ın biricik anneleri, Tapu ve Kadastro Gen.Md. Başhukuk Müşavirliğinden emekli Av. Enise ARAT Hanımefendi 26 Mayıs 2003 gecesi Hakkın rahmetine kavuşmuştur.




Not:Enise Arat'ın dünürü Vedat Sirmen eski bakanlardan ve TBMM başkanlarından Fuat Sirmen'in yeğenidir.Vedat Sirmen ve eşi Barika hanım'ın akrabaları:




Ferhan Feyzioğlu'nun eşi Bedii bey, Turhan Feyzioğlu'nun da dahil olduğu Kayserili ünlü Feyzioğlu ailesindendir.

Ferhan Feyzioğlu'nun babası Ali Rıza Tarhan, Kenan Rıfai (Büyükaksoy) 'nin eşlerinden Güzide hanım'ın dayısıdır:




Ferhan Feyzioğlu'nun kayınbiraderi  Feyzi Necmeddin Feyzioğlu, Kazım Karabekir'in damadıdır.Feyzi bey'in dünürü İsmet Akkoyunlu'nun gelini Kaya hanım, Atilla İlhan'ın amcasının kızıdır.


İsmet Akkoyunlu'nun kızkardeşinin damadı Pekcan Hüsrev bey, Nilüfer Göle'nin kuzenidir.İsmet bey'in kardeşinin kızı Zümrüt Leyla hanım, Halide Edip Adıvar'ın eşlerinden  Salih Zeki Sayar'ın oğlu , İrene Melikoff'la da bir evlilik yapan Faruk bey'in eşidir.



Ferhan Feyzioğlu'nun yeğeni Ayşim hanım'ın eşi  büyükelçi Berhan Ekinci'nin Ömer Faruk Sünter'in kızı Tomris hanım'la evliliğinden dünyaya gelen kızı  Berris Ekinci de büyükelçidir.



Halil Lütfü Dördüncü'nün  eşinin halazadesi Hatice Kerman'ın görümcesinin oğlu, Türkiye'de Fevziye Mekteplerinin ilk mezunlarından  olan Dr. Nezihi Onaran'ın kayınpederi  Recep Gerçel'in amcaları  Mustafa Şefkati Gerçel ve Maliye Nazırı Cavit bey, Karakaş cemaati'nin liderliğini yapmış isimlerdir


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder