Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

16 Nisan 2017 Pazar

Kapancı Cemaati - Hüseyin Avni Zaimler - Ömer Madra - Cömert Baykent


''Kızıl milyarder'' lakabıyla tanınan  işadamı Osman Kavala'nın  amcasının eşi Fatma Kavala'nın kardeşinin kızı Elçin hanım, Mimar Doğan Hasol'un dünürüdür.Doğan Hasol'un eşi Hayzuran hanım'ın halası Ümmühan hanım,hukukçu  Ergun Özbudun'un kayınvalidesidir:


Kapancı Cemaati - Kavala ailesi - Doğan Hasol - Ergun Özbudun - Resneli Niyazi bey



Fatma Kavala'nın kardeşinin baldızı Kapancı Cemaati'nden Zübeyde Arda:
                                                                                 


Zübeyde Arda'nın oğlu Adam Arda'nın bacanağı:



Hasan Vardar'ın kuzeni Maviş Yeğenağa'nın kayınpederi:



Hasan Vardar'ın bacanağı:



Ömer Zekai Dorman'ın eşi Ulviye hanım'ın amcası :

 Makbule Koka'nın esi, merhum  bay Besim Koka ve Sıdıka Koka'nın kardeşleri, Müçteba ve Rebii Koka ile Can Aygör'un babaları, Suphı Aygör'un   kayınpederi Fahrıye Baykent'in damadı Nebil Baykent'ın eniştesi, avukat  Asım Sorgon, emekli General Ekrem Akpay, yuksek mühendis Zeki Sıdalı'nın bacanakları Ulviye Dorman, Saadet Üreyen, Neriman Dermanver, Muazzez, Nâzım ve Kâzım Koka'nın amcaları, Ankara Asliye Ceza hakimliğinden emekli: HAYRULLAH KOKA 5/X/1956 tarihinde Hakkın rahmetine kavuşmustur. Cenazesi 8/X/1958 cumartesi günü İkindi namazını muteakıb Teşvikiye camiinden kaldırılarak Ferikoy kabristanındaki ebedî Istirahatgâhına tevdi edilecektir.




Not: Hayrullah Koka'nın bacanağı Ekrem Akpay, Sevgi Soysal'ın eşlerinden Özdemir Nutku'nun dayısıdır.Hayrullah bey'in eşi Makbule hanım, Cömert Baykent'in halasıdır.


Turgut Yeğenağa'nın eşi Aysel hanım, Salih Bosna'nın kızıdır.GS kulübü başkanlarından Faruk Süren'in kayınpederi Akif Sadıkoğlu ile de bir evlilik yapan Aysel Bosna'nın oğulları Salih ve Sezai Madra, Ömer Madra'nın anne ayrı baba bir kardeşleridir.Ömer Madra'nın annesi eski bakanlardan Fuat Ağralı'nın kızıdır.


Turgut Yeğenağa'nın annesi Sabiha hanım, Türk gemiciliğine önemli hizmetler vermiş olan Hüseyin Haki Efendi'nin torunlarındandır.


Süleyman Demirel'in yakın arkadaşlarından olan Hasan Vardar'ın dedesi Hüseyin Avni Zaimler,
 Kurtuluş Savaşına katılan komutanlardan ve ayn zamanda II. ve III. dönem Osmaniye milletvekilidir.


Hasan Vardar'ın kuzeni ,Turgut Yeğenağa'nın gelini  Maviş hanım'ın kardeşi olan Necibe hanım'ın gelin gittiği Gücüm ailesinden Kevser hanım, Mehmet Emin Karamehmet'in eşi Şerife hanım'ın teyzesidir. 


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder