Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

13 Mayıs 2017 Cumartesi

Altemur Kılıç - Macit Gökberk


Talat Muşkara'nın kardeşi Mehmet Salih bey'in gelini Güzide hanım daha sonra  gazeteci Altemur Kılıç ile evlenmiş.


Güzide Kılıç'ın teyzesi:
                                                                               


Güzide Suman'ın oğlu Kemal Suman'ın eşi Nilüfer hanım'ın babası:






Not: Güzide Suman'ın gelini, Macit Gökberk'in kızı olan Nilüfer hanım'ın ikinci evliliğini yaptığı Mete Tapan'ın ilk eşi Nazan Caferoğlu , Halil Berktay'ın teyzesinin kızıdır.Nazan hanım'ın son eşi Cüneyt Ölçer, İdil Biret'in eşi Şefik Büyükyüksel'in dayısıdır.Cüneyt bey'in ilk eşi Bilge hanım, Ahmet Emin Yalman'ın kızkardeşinin kızıdır:





Macit Gökberk'in baldızı Sıdıka hanım Türk tiyatrosuna önemli hizmetler vermiş olan Mahir Canova'nın dünürüdür:




Macit Gökberk'in babası Şükrü Naili Paşa   Eskişehir , Bursa ve İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşu sırasında  Türk ordusunun başında şehre giren komutandır,cumhuriyetin kurulmasından sonra da milletvekilliği yapmıştır.



Şükrü Naili Paşa, Sabahatin Zaim'in de akrabasıdır:

- Sabahattin Zaim'in anne soyu iki koldan ilerliyor. Büyük dedesi Köprülü Ali Ağa'nın iki oğlu vardı. Ahmed Ağa ve Emin Ağa. Emin Ağa kolundan gelen ünlüler arasında, Orgeneral Teoman Koman, Prof. Macit Gökberk, Şükrü Naili Paşa, Prof. Demir Başar, Vali Bedri Oskay, Vali Rıfat Vardar, Yazar Ayten Aygen, Gazeteci Emre Aygen gibi isimler var. 
- Sabahattin Zaim'in teyze oğlu Profesör Cevat Babuna'nın, dört kızı, bir oğlu var: Büyük kızı Ceyda, Prof. Zaim'in yanma asistan olarak aldığı Prof. Tevfik Ertüzün'ün eşiydi. Ertüzün, DYP milletvekilliği yaptı; trafik kazasında hayatını kaybetti. Prof. Babuna'nın tüm çocukları, "Adnan Hoca" olarak bilmen Adnan Oktar'ın arkadaşları oldukları gerekçesiyle sık sık medyada yer alıyor.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder