Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

10 Mayıs 2017 Çarşamba

Osman F. Seden - Cemali ailesi - Bülent Ecevit


Ünlü yönetmen Osman Fahir Seden'in baldızı:
                                                                           


Nüzhet Akev'in kardeşi Hikmet hanım'ın kayınbiraderi






Not:Ali Cemali'nin eşi Emine hanım'ın halası Adviye Sargut, Bülent Ecevit'in anneannesidir.Ali bey'in bacanağı   İbrahim Sargut'un  kuzeni Ferit Güngören , Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre hanım'ın babasıdır.





Emine Cemali'nin teyzesinin kızının gelininin kardeşi Necla hanım, Sarp Kuray'ın kızlarının anneannesidir:




Ali Cemali'nin kızkardeşi Şükriye hanım'ın eşi Cemal Mardin , Mardinizade İbrahim Kamil Paşa'nın torunudur.Cemal Mardin'in kızkardeşinin eşi  Prof. Asım Mutlu'nun dayısının kızı Emine Nesrin hanım, Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre  hanım'ın annesi Cemile Garan'ın amcasının eşidir:





 Nüzhet Akev'in amcası  Asım Rıdvan bey'in baldızı Rıfkiye hanım, Nuri Çolakoğlu'nun teyzesinin kayınvalidesidir:




Osman F. Seden'in amcası Süleyman bey'in dünürü Faik Camat'ın diğer dünürü Kurt Seyt Çiftkurt, Hasan Polatkan'ın kayınpederi ve Hüsamettin Cindoruk'n kayınvalidesinin babasıdır.





Osman Fahir Seden'in kızkardeşi Leyla Kaskan'ın görümcesinin dünürü Atiye hanım, Hasan Rıza Soyak'ın kardeşidir:




Leyla Kaskan'ın kayınpederi Mazhar bey, Fikret Yüzatlı'nın dayısıdır.Özdemir Erdoğan'ın da  akrabası olan Fikret bey'in dünürü Reşad Paşakay'ın kardeşi Rahmi  bey, Halil Kut Paşa'nın damadıdır.


Leyla Kaskan'ın kayınvalidesinin amcazadesi Esat Muhlis Sırmalı'nın oğlunun uzun yıllar birlikte yaşadığı Servet Kaftan'ın kızı Neslihan Taki, oyuncu Turgut Boralı'nın kızıdır.Neslihan hanım ilk evliliğini Kemal Derviş ile yapmıştı.


 Osman Fahir Seden ve Leyla Kaskan'ın halalarının torunu Savrun Barı , Cem Karaca'nın uzatmalı sevgilisidir.Savrun hanım'ın babası Dr. Sedat Barı , Adnan Menderes'in doktoru olarak tanınıyor..


Osman F. Seden ve Leyla Kaskan'ın amcalarının damadı Metin bey, İTÜ eski rektörlerinden  Mustafa Hulki Erem'in kızı olan Ressam Nihal Erem'in teyzesinin oğludur.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder