Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

14 Mayıs 2017 Pazar

Talat Muşkara - Birsel ailesi - Ebussuudoğlu ailesi - Bezmenler


Talat Muşkara'nın kardeşi Dr. Ömer Vasfi bey'in torunu Ayla hanım , Sadullah Hamit Birsel ve Evliyazade Bihin hanım'ın tek çocukları olan Rasin Rıza Birsel ile evlenmiş:

                                                                             


Ayla Birsel'in eniştesi Nurettin Hergüner'in babası:



Muhittin Hergüner'in kayınpederi Nurullah Kılıç'ın amcazadesi:



Saide Ebussuudoğlu'nun kayınbiraderi:



Muhittin Hergüner'in kayınvalidesi Nimet Kılıç'ın kardeşi Dr. Fahri Günergin'in eşinin yeğeni :





Not:İlhan Arman'ın damadı Nazım Bezmen, Halil Bezmen'in kardeşidir:

  


İlhan Arman'ın kardeşi Ayhan bey'in eşi Nafia hanım'ın amcasının bacanağı Ziya Arif Sirel, Mesut Yılmaz'ın eşi Berna (Müren) hanım'ın dedesidir.Nafia hanım'ın annesi Abdülhalik Renda'nın kardeşidir:





Ahmet Nuri Ebussuudoğlu'nun damadı Reşat Sagay,  Samiha Ayverdi'nin halazadesidir:




Ahmet Nuri Ebussuudoğlu'nun yeğenleri Azra Gün ve Mazhar Kunt'un akrabaları Sadık Evinman, gazeteci Hasan Pulur'un kayınpederidir:





Muhittin Hergüner'in kayınvalidesi Nimet Kılıç'ın kardeşleri Dr. Fahri Günergin ve Deniz albayı Barbaros Günergin Masondur.

Muhittin Hergüner'in kardeşinin eşi Vahide hanım'ın amcazadesinin  oğlu Dr. Aykut Kazancıgil , gazeteci Şahin Alpay'ın  teyzesinin kızının eşidir.Aykut Kazancıgil'in babası  Prof. Tevfik Remzi Kazancıgil'in kayınbiraderi Mehmet Talat bey, Latife hanım'ın kardeşi Vecihe hanım ve eşi Süreyya Paşa'nın oğlu Hayri İlmen'in damadıdır:





Muhittin Hergüner'in eşi, Merkezefendi tekkesinin son şeyhi Nurullah Kılıç'ın kızı olan  Asuman hanım ile yapılan ropörtaj:



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder