Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

22 Mayıs 2017 Pazartesi

Yasemin Kozanoğlu - Ceyhun Atuf Kansu - Fethi Ahmet Paşa


Ercüment Karacan'ın son eşi , eski Türkiye güzellerinden Afet Tuğbay ilk evliliğini Melike Demirağ'ın babası Turgut Demirağ ile yapmış.Afet-Turgut Demirağ çiftinin kızları Nevbahar hanım Ali Koç'un eşidir.Afet Tuğbay'ın kızkardeşi, Cömert Baykent ile de kısa bir evlilik yapan Ahu Tuğbay'ın Ahmet Kozanoğlu ile evliliğinden Yasemin Kozanoğlu dünyaya gelmiş.Ahmet Kozanoğlu'nun   ilk eşinden olan oğlu  Uğur Kozanoğlu , Seray Sever'in eski eşidir.

     
    
Girit Kumandanı Şehit Süleyman Paşa'nın oğlu ressam Nejat Tuğbay'ın kızları Afet ve Ahu Tuğbay kardeşler:                                                                            


                                                                                                                                         


Ahu Tuğbay'ın kızı Yasemin Kozanoğlu'nun babası Ahmet Kozanoğu'nun son  eşi Neslihan hanım'ın amcasının eşi:
                                                                                 

Nezahat Özver'in dayısı Nafi Atuf Kansu'nun oğlu:


Nezahat Özver'in yeğeni Aziz Albek'in kayınbiraderi:


Haluk Öztürk'ün bacanağı:
                                                                           


Haluk Öztürk'ün üvey babası   Fahir Şeren'in kardeşi


Ferdiye Demiroğlu'nun damadı Ergün Cenger'in amcası:
                                                                          




Not:  Tayfun Er'in Şevket Mocan ile ilgili yazdıkları: 

Nazim Hikmet’in en küçük teyzesi Sara Hanim’a ismini veren de Mustafa Kemal’dir. (M. Çetin Bogaz'daki Asiret) Bogaz’daki ünlü Mocan Yalisi’nin, Pembe Yali’nin sahibi Sevket Mocan, önemli bir sagci, üst düzey bir mason ve DP milletvekili . 
Sevket Mocan’in karisi Sara Hanim, Nazim Hikmet’in teyzesi. Sevket Mocan’in çocuklari Ayse, Dündar Bastimar’la evleniyor, diger çocuk Rüya da Isik Lisesi Mezunu Samet Agaoglu’nun oglu Mustafa Kemal Agaoglu’yla. Daha sonra da Rüya Hanim bir evlilik daha yapiyor Ilhan Nebioglu’yla evleniyor ve Londra’da oturuyorlar. Kemal Dervis’in Londra’da kaldigi ev burasi. Nihat Sargin’in esi Yildiz Hanim, TKP Genel Sekreteri Zekai Bastimar’in amcasinin oglu Sisli Terakki Mezunu Dündar Bastimar’in kardesi. 
Sevket Mocan’in Nazim Hikmet’in teyzesi.olan Sara Hanim’la evlenmeden önceki esi olan Nihal Hanim’in babasi eski milletvekili Ahmet Refik Uluçay, Nihal Hanim ünlü ve üst düzey bir mason Necmettin Sadak’in da baldizi. Sedef Adasi’nin eski sahibi yine ünlü ve üst düzey bir mason olan Reyap Sehsuvaroglu, Sevket Mocan’in kuzeni. Necmettin Sadak, eski Disisleri Bakani ve Ali Naci Karacan’in da ortagi, Aksam Gazetesi’nin eski sahibi. 
Sevket Mocan’in babasi Deli Remzi Pasa (Enver Pasa’ya çok yakin ve Almanlarin adami), annesi ise Aysegül Mediha ve Aysegül Mediha Hanim’in babasi da Ingiliz Sait Pasa. Ingiliz Mehmet Sait Pasa : Ingiltere’de okudugu için Ingiliz deniyor. Müsir, Vali, Rasathane Müdürü; Divanyolu 2. Ada’da gömülü.


Şevket Mocan'ın kardeşi , Ferdiye Demiroğlu'nun dünürü Hadi Cenger'in bacanağı Nihat bey'in kardeşinin eşi Selma hanım, Tarık Zafer Tunaya'nın kardeşidir.

Şevket Mocan ve Hadi Cenger'in  kızkardeşleri Pakize hanım'ın damadı Ruhi Refik Soyer'in dayızadesi Nazmi Yavuzalp, Emre Kongar'ın teyzesinin eşidir:

Çürüksulu ailesi - Emre Kongar - Ayhan Şahenk - Fethi Ahmet Paşa



Nazmi Yavuzalp'in halazadesi, Ruhi Refik Soyer'in teyzezadesi Safa Tüzünataç,  Berrak Tüzünataç'ın dedesinin babasıdır:

Berrak Tüzünataç - Emre Kongar



Hami Akdoruk'un amcazadesi Cemal Hüsnü Taray,Cumhuriyetin ilk yıllarında Milli Eğitim Bakanlığı yapmasının yanısıra Türkiye'nin  Birleşmiş Milletlerin öncüsü Milletler Cemiyetine gönderdiği ilk temsilcidir.

Cemal Hüsnü Taray'ın kardeşi Şevket Hüsnü bey'in dünürü Nevin hanım, Mehmet Ali Ayni'nin kardeşinin kızıdır.Nevin Tektaş'ın kızkardeşinin eşi Reşat Garan, Ercüment Karacan'ın oğulları Ömer ve Ali  Karacan'ın  anneleri olan Cemile Garan'ın amcasıdır:


İttihatçı Doktor Nazım - Mehmet Ali Ayni - Cemal Hüsnü Taray - Faik Nüzhet Terem



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder