Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

26 Haziran 2017 Pazartesi

Hıfzı Oğuz Bekata - Mardinizadeler - İbrahim Temo


Arusi tarikatı şeyhi Ömer Fevzi Mardin:
                                                                           

Ömer Fevzi Mardin'in oğlu armatör Haşim Mardin'in oğlu Yusuf Mardin'in kayınpederi:



Ömer Fevzi Mardin'in damadı:

Cumhuriyet, 31 Mart 1971, Sayfa 2  Merhum Suleyman Pasa ve Nazlı Hanımın torunu; merhum Ismail Fevzi Paşa ve  Nakife Şahinbas'ın buyuk oglu Omer Fevzi Mardin ve Hursıd Hanım'ın damadı, Safıye Meren'in esi ; Yuk. Muh Örkun Meren'in sevgıli babası; Luta' nın kayınpederi, Ayse ve Kaya'nın aziz dedesi, Raife: Sabıha Şahinbas'ın, Nafıa Temo'nun kardeşi, Muhiddin, Alâettin; Celâl Şalıınbas.......'ıo agabeysi; Cemal Sahinbas; lskender Temo; Edibe Sahınbaş'ın kayınbıraderı, Osman Sahinbaş'ın yeğenı, Lutfıye Tibet; avııka Faruk ve İrfan Haznedar'ın halazadesı; Prof. İrfan Sahınbaş Şukran Konuray'ın dayızadesi Nihal, Zühal, Yük. Muh î^ma Sahinbas, Turkân Cansunar Gulveren Tuntas; YUK. Muh Canan Temo; Esın Sahinbaş'ın sevgıli dayıları, Leman Domaniç ve Naci Tibet'in halazadesı Zira Tuntaş'ın büyük.......Selahattin Meren..................




Not:Selahattin Meren'in kardeşi Nafiya Temo, İttihat ve Terakki'nin kurucularından Dr. İbrahim Temo'nun gelinidir.


Selahattin Meren'in halasının oğlu İrfan Şahinbaş'ın eşi Fitnat hanım, Nevzat Tandoğan'ın yeğenidir.Fitnat hanım'ın kardeşi  Melek hanım, Murat Karayalçın'ın amcasının eşidir.


Prof. İrfan Şahinbaş'ın kızkardeşinin damadı Fikri Karanis'in kardeşi Kadri bey, Mustafa , Ali ve Ömer Koç'un dayıları Aslan Nuri Meşerretçioğlu'nun  kayınpederidir:




Kadri Karanis'in kayınvalidesi Neriman hanım,  Gün Zileli'nin teyzesidir.





Hıfzı Oğuz Bekata'nın eşi Faize hanım, ilk Müslüman kadın oyuncu Bedia Muvahhit'in eltisi Afife Arbel'in  yeğenidir.Afife hanım'ın ağabeyi Cemal bey, Satvet Lütfi Tozan'ın kızkardeşinin eşidir.




Ömer Fevzi Mardin'in amcası Ebulula Mardin, Arif  ve Betül Mardin'in büyükbabasıdır.


Soner Yalçın'ın ''Beyaz Müslümanların  Büyük Sırrı'' isimli kitabından Ömer Fevzi Mardin ve dinlerarası diyalogu hedefleyen Manevi Cihazlanma Cemiyeti :



                                                                             


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder