Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

18 Temmuz 2017 Salı

Hayri İpar - Kazım Taşkent - Renç Koçibey - Ziya Bengü - Nail Güreli


Şeker Kralı olarak bilinen Hayri İpar'ın eşi Emine Tevhide hanım ve baldızı olan Kazım Taşkent'in eşi Ayşe hanımların kardeşi:

                                                                     

Ali Faik Aşkın'ın oğlu:




Haluk Faik Aşkın'ın eski eşi Liz Koçibey'in babaannesinin eşi:



Liz Koçibey'in annesi Emel Tlabar'ın babası:



Emel Tlabar'ın üvey babası:



Hikmet Erkıvanç'ın eski eşi:



Cemile Buharalı'nın yeğeni:




Aclan Tekin Buharalı'nın eşi İnci hanım'ın halazadesi Seyfi Sakaoğlu'nun büyük kayınvalidesi:

 ACI BİR ÖLÜM Merhum İstrancalı Ahmet Çeliker'in eşi, Seniha özen ve merhum Medıha Kuttan'ın anneleri, Cemal Kuttan, merhum Hüseyin özen'in kayınvalideleri, Nihal Sakaoğlu, Sevinç Akmandil, özden Saraçer'in anneanneleri. Seyfi Sakaoğlu. Arslan Akmandil, Çetin Saraçer'in büyuk kayınvalideleri; Ayşe. Ahmet, Hüseyin, Mehmet ve Alinin büyük anneanneleri YILDIZ ÇELİKER vefat etmiştir. Cenazesi cumartesi günü öğle namazından sonra Şişli camiinden kaldırılıp Zincirlikuyu aile kabristanhğına defnolunacaktır. Mevlâ rahmet eyleye


Yıldız Çeliker'in torununun eşi Çetin Saraçer'in kardeşi:






Not: Alaaddin Saraçer'in kızkardeşinin kızı Gamze hanım'ın eşi Selim Bilgişin  , Nazım Hikmet'in yeğeni Samiye Bilgişin'in torunudur.Selim bey'in kardeşi Alev hanım , Halis Komili'nin eşidir:






Aclan Tekin Buharalı , Koç Holding'in kurucularından  Ziya Bengü'nün dünürüdür.Ziya Bengü'nün diğer dünürü Kemal  Sadıkoğlu ,  Mustafa, Ali ve Ömer Koç'un anneleri , Haldun Simavi'nin eşi olan Çiğdem Simavi'nin dayısıdır:




Ziya Bengü'nün kayınbiraderi Muammer bey'in kayınvalidesi Mesrure Sargın, Asala'nın katlettiği büyükelçimiz İsmail Erez'in teyzesinin kızıdır.


Mesrure Sargın'ın kayınbiraderinin torunu Tülin hanım'ın eşi Hücum Tulgar , Ertuğrul Özkök'ün eşi Tansu hanım'ın halasının oğludur:






Haluk Faik Aşkın'ın eski eşi Liz Koçibey'in kardeşi rallici Renç Koçibey'in kızı Alara  hanım, Cem Uzan'ın eski eşidir 

Liz ve Renç Koçibey'in babaları Sadi bey'in amcazadesi Aylin hanım, Emre Gönensay'ın eşidir.


Sadi Koçibey'in son eşi Leyla hanım'ın kardeşi Roksan hanım, Ediz Hun'un halası Fatma Saadet hanım'ın eltisidir.


Leyla Koçibey'in amcazadesi Sadi bey, Nejat Eczacıbaşı'nın kardeşi Vedat bey'in bacanağıdır:






Hayri-Tevhide İpar'ın kızları Muazzez hanım'ın dünürü Nevzat hanım, Halil Bezmen'in kardeşi Nazım bey'in  eşi Sumru hanım'ın halasıdır.Muazzez İpar'ın kardeşi Şaziye hanım, Cömert Baykent'in annesidir.Şaziye hanım'ın eltisi Nevin Baykent'in kızkardeşinin eltisi Bedia hanım, Halil Bezmen'in eski eşi Figen Mirel'in teyzesidir.

Nevin Baykent'in kızkardeşinin kızı Zeynep hanım'ın eşi Muammer bey, Latife hanım'ın kardeşi Vecihe hanım ve eşi Süreyya Paşa'nın oğlu Hayri İlmen'in torunlarıdır.




Hayri-Tevhide İpar'ın diğer kızları Muzaffer Menteş'in  ilk evliliğini yaptığı Enver Muradoğlu'nun halası Fatma hanım'ın görümcesi Müesser hanım, Cemil İpekçi'nin anneannesidir:




Muzaffer Menteş'in son eşi Rıdvan Menteş ,İstanbul Şehremini Rıdvan İsmail Paşa'nın torunudur.




Hayri-Tevhide İpar'ın kızları Selma hanım, Şükrü Saraçoğlu'nun kayınbiraderi Garam Oraloğlu'nun eşi ,oyuncu Burçin Oraloğlu'nun üvey annesi olan Fahamet hanım'ın dayısı Cevat Memduh Altar'ın kayınbiraderi  büyükelçi Settar İlksel'in eşidir.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder