Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

19 Ağustos 2017 Cumartesi

Manço ailesi - Tansu Çiller - Öztarhan ailesi - Benal Nevzat Arıman


Barış Manço'nun akrabası Elvan Manço:                                                                        


Elvan Nezihi Manço'nun yeğeni Seldağ Manço'nun kayınvalidesi:
                                                                           


Nezahat Öztarhan'ın dayısı:



Nezahat Öztarhan'ın kayınbiraderi:



Nezahat Öztarhan'ın kayınbiraderi Özer bey'in eşi  Jale Öztarhan'ın kuzeni Ercüment Özdoyuran:


Nezahat Öztarhan'ın  dünürü:



Zihni Sayıt'ın dünürü:






Not: Abdülgafur Sunguroğlu'nun dünürü olan ilk kadın milletvekillerinden Benal Nevzat Arıman'ın kardeşi Menije Öke, Latife hanım'ın kardeşi Vecihe İlmen'in dünürüdür.


Abdülgafur Sunguroğlu'nun yeğeni Sabahattin bey, Kalkavan ailesinin damadıdır:





Tansu Çiller'in halasının kızı olan Nezahat Öztarhan'ın  kayınbiraderi Vedat Öztarhan VEPA holdingin kurucusudur.


Vedat Öztarhan'ın oğlu Tuncer bey, Ece Erken ile 2 yıl süren bir evlilik yapmıştı:


Vedat Öztarhan'ın diğer oğlu  Önder bey'in evliliği:




Vedat Öztarhan'ın kardeşi Özer bey'in oğlu Burak Öztarhan , haber spikeri Nazlı Çelik 'in eski  eşidir:





Özer Öztarhan'ın eşi Jale hanım'ın dayızadesi Ercüment Özdoyuran , Gazinocular kralı Fahrettin Aslan'ın eşi Arzu hanım'ın oğlu İsmail bey'in babasıdır.Mehmet Aslan, Arzu hanım  ve Fahrettin Aslan'ın ortak çocuklarıdır.


Ercüment Özdoyuran'ın kardeşi Nilüfer hanım, Kadir Has'ın kayınbiraderi Ali Germirli'nin oğlu Refik bey'in eşidir.Refik Germirli'nin annesi Betül hanım'ın dayızadesi Altan Gökçek, Bezmen ailesinin dünürüdür:



Refik Germirli'nin  dayısının eşi Lale Çolakoğlu, Şahin Alpay'ın teyzezadesi Gaye hanım'ın eşi Dr. Aykut Kazancıgil'in dayısının kızıdır.



Vedat Öztarhan'ın eşi Deniz hanım'ın teyzesi Nimet Kocacıklıoğlu, Dr. Ekrem Kadri Unat'ın kayınvalidesidir.Ekrem Kadri bey, Nezahat Öztarhan'ın dünürü Abdulgafur Sunguroğlu'nun kuzenidir. 


Nimet Kocacıklıoğlu'nun oğlunun bacanağı İplikçizade İsmail Metin bey , Talat Muşkara'nın gelini Masume hanım'ın kuzenidir.İplikçizade ailesi general Fahrettin Altay'ın da kuzenleridir:





Nimet Kocacıklıoğlu'nun oğlu Kerim bey'in bacanağı Ziya Enata, ilk evliliğini Namık Kemal'in oğlu Ali Ekrem Bolayır'ın kızı Beraat hanım ile yapmış:





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder