Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

25 Ekim 2017 Çarşamba

Mustafa Denizli - Çapa ailesi - Özgörkey ailesi - Ralf Tezman


Ünlü Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal hanım'ın annesi Çiğdem Kayalı, Çapa ailesinden Celal bey'in eşi Şebnem hanım'ın kardeşidir:


Lal Denizli, Ceylan Çapa, Şebnem Çapa, Çiğdem Kayalı:
                                                                               


Şebnem Çapa ve Çiğdem Kayalı'nın babaları:
                                                                       


Şebnem Çapa ve Çiğdem Kayalı'nın dayıları Ferruh Tahrancı'nın kayınpederi:

ACI BİR KAYIP Çorum eşrafından Mevlevi şeyhi merhum Hüsamettın Dedenin ve merhume Fatma hanımın oğulları, Meliha Özlü'nün eşi, Lâle özgörkey ve Leylâk Tahrancı' nın sevgili babaları Nevzat Özgörkey, Ferruh Tahrancı' nın kayınpederleri, îzzettin Özlü ve Mes'ut özlü'nün ağabeyleri, Cemal, Armağan, Meltem ve Firuzan'ın dedeleri, îstanbul Vilâyeti eski Hukuk îşleri Müdürü, halen Petroltş Sendikası Hukuk Müşaviri, Îstanbul Barosu Avukatlanndan KEMAL ÖZLÜ Görevli olarak gelmiş olduğu Ankara'da 19.11.1971 günü Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 20.11.1971 Cuma günü Üsküdar İskelesi Camiinde kılınacak öğle namazını müteakip Karacaahmet mezarlığına defnedilecektir. Tanrı rahmet eyleye




Not: Ferruh Tarhancı'nın bacanağı Nevzat Özgörkey'in kardeşi  Erdoğan Özgörkey'in eşi Rüçhan hanım, Musevi işadamı Ralf Tezman'ın eşi Sanem Kardıçalı'nın halasıdır.

Ralf  Tezman'ın kardeşi Selim bey'in eşi Sibel hanım, Halil Bezmen'in amcasının torunu Kapancı Cemaatinden  Ayşen Atabek'in kızıdır.Ayşen hanım'ın diğer kızı Aylin hanım eski bakanlardan Güneş Taner'in oğlu Kemal bey'in eşidir.



Nevzat Özgörkey'in oğlu Cemal bey , Jülide Ateş'in ilk eşidir.Çiftin nikah şahitliğini Kenan Evren ve Jülide Ateş'in o dönem çalıştığı Kanal D'nin sahibi Aydın Doğan yapmış  :




Şebnem Çapa'ın eşi Celal bey'in babası Bedii bey'in amcazadesi Nuri bey'in oğlu  Vecdi Çapa ünlü armatör Sadıkoğlu ailesinin damadıdır:

Rahmi Koç'un üç çocuğunun annesi olan Çiğdem Hanım, Rahmi Koç'tan Sedat Simavi'nin oğlu, Erol Simavi'nin ağabeyi ve zamanında Günaydın'ın da sahibi Haldun Simavi'yle evlendi. Çiğdem Hanım'ın annesi Suat Meserretçioğlu, armatör Kemal Sadıkoğlu'nun kız kardeşidir. Sadıkoğlu Ailesi, Trabzonlu Gemici Sadıkzade Ailesi'nin devamıdır. savarona'nın sahibi!Kemal Sadıkoğlu'nun bir oğlu Savarona'nın sahibi olarak da tanınan, bir dönem Irak'ta kaçırılan Kahraman Sadıkoğlu'dur. Diğer oğlu da Celal Levent Sadıkoğlu'dur.Celal Levent Bey, TMSF'nin el koyduğu yatların satışından komisyon almasıyla gündeme gelmişti.Kemal Sadıkoğlu'nun kızlarından Varlık Hanım, Alp Yalman'la;Berna Hanım bir diğer Bosfor'un sahibi merhum Feyyaz Tokar'la;Rabia Hanım ise Çapamarka'nın sahiplerinden Nuri Çapa'nın oğlu olan BJK'nin ünlü futbolcusu Vecdi Çapa'yla; Esin Hanım ise en son Milliyet'te yazan merhum gazeteci Yılmaz Çetiner'le evlenmiştir.
.


Şebnem Çapa'nın eşi Celal bey, söz yazarı  Fikret Şeneş  hanım'ın oğludur.İşletmeci ve köşe yazarı İzzet Çapa, Celal Çapa'nın anne ayrı baba bir kardeşidir.


Çapa ailesinin hikayesini İzzet Çapa'nın blogunda okuyabilirsiniz:



Mustafa Denizli'nin ilk eşi ve kızı Selin hanım'ın annesi Jülyet hanım Musevidir.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder