Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

16 Kasım 2017 Perşembe

Reşat Nuri Güntekin - Gültekin Elibal - Ömer Seyfettin - Hamdi Nüzhet Çançar - Faik Nüzhet Terem


Reşat Nuri Güntekin'in kayınvalidelerinden biri olan Saadet Kadriye hanım:                                                                            

Saadet Kadriye Güntekin'in yeğeni Gültekin Elibal:



Gültekin Elibal'ın kayınvalidesi Fazilet Kösküsügüzel'in ablası:



Fazilet Kösküsügüzel'in eşi Rıfat bey'in dayızadesi Güner hanım'ın eşi:



Hüseyin Hayri Elgen'in yeğeni:



Hasan Akil Elgen'in baldızı Sema Alsan'ın kayınpederi:
VEFAT Girit Hanya eşrafından Kokinakizade merhum Mustafa beyin ve Behice hanımın büyük oğulları, Eleni Alsan'ın sevgili eşi, merhum Bülent Alsan, Ercüment ve Erol Alsan'ın babaları merhum Raaibe ve merhum Osman Alsan, Fazilet Talman, Nazım Alsan ve Reşide Ağakay'ın agabeyleri, Nesime Talman, Emel Odabaşı. Behice Eryurt, Adil Talman, Ercüment Talman ve Vesim'e Otlu'nun dayıları, Lâle Baydur ve Esen Alsan'ın amcaları, Sema Alsan ve Ursula Alsan'ın kayınpederleri, Gülsüm Alsan'ın kayınbiraderi, Bülent Gülây, Nilay, Zeynep, Emin ve Enis Alsan'ların dedeleri, ESKİ HESAP UZMANLARINDAN  GİRİTLİ EMİN ALSAN 23'4/1968 günü Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Genazesi 25/8/1968 Pazar günü öğle namazını müteakip, Teşvikiye Camiinden kaldırılarak Yahya Efendi dergâhındaki aile kabristanlığına defnedilecektir. Mevlâ rahmet eylesin.


Hasan Akil Elgen'in baldızı:



Fazilet Kösküsügüzel'in kardeşi Prof. Muvaffak Seyhan'ın baldızı:


Şahika Akkök'ün teyzesi:


Fatma Kitapçıoğlu'nun kardeşi Faik Ahmet Barutçu'nun kızı:



Şahika Akkök'ün annesinin dayısı:



Hüseyin Avni Şanda'nın yeğeni Ressam Ülkü Terem'in eşi Değer Terem'in anneannesi:
 ..
Cumhuriyet, 03 Mayıs 1955, Sayfa 3 
ACI BİR KAYIB Merhum Yuksek Mühendis Hüseyin Husnu Acarın refıkası, Nermin Acar, Behin Terem ve Ankara Kız Teknik Oğretmen Okulu oğretmenlerınden Zerrin Tuzunün sevgılı anneleri, Feridun Nüzhet Terem Dr. Halim Tuzunun kayınvalideleri; Engin Kenber, Değer Terem ve Acar Tüzünun anneanneleri EMİNE ACAR vefat etmıştir. Cenazesi 4 mayıs 1955 çarşamba gunu, Şişli Camıi Şerifinden ciğle namazını



Not : Emine Acar'ın damadı  Feridun Nüzhet Terem'in babası  eski Maliye Nazırlarından  Faik Nüzhet Terem , Abraham Galante dahil  pek çok yazar tarafından Sabetaycı olduğu belirtilen isimlerden biridir.Ayrıca Marc David Baer  Terem'in '' Yakubi '' olduğunu yazmış


Feridun Nüzhet Terem'in  gelini  Ressam Ülkü Terem'in akrabası Orgeneral Galip Pasiner'in torunu Ali bey, Leyla İpekçi Kaplanoğlu'nun teyzesinin eşidir.Selanik'teki Şemsi Efendi okulundan mezun olan Galip Pasiner, Marc David Baer tarafından '' Karakaş '' olarak nitelendirilmiş.





Rehşan Barutçu'nun babası 1947-49 yılları arasında Hasan Saka hükümetinde Başbakan yardımcılığı yapan Faik Ahmet Barutçu:  biyografya.Faik Ahmet Barutçu

Faik Ahmet Barutçu'nun oğlu büyükelçi Ecmel BarutçuBarutçu'dan Kıbrıs uyarısı

Faik Ahmet Barutçu'nun kızı Kadriye hanım'ın kızı Ufuk Yaslowitz'in eşi:Lawrence Philippe Yaslowitz


Faik Ahmet Barutçu'nun torunu Ebru Gökdenizler'in eşi Vakur Gökdenizler:

1999 seçimlerinde Fazilet Partisi (FP) İstanbul Milletvekili olarak seçilen Merve Kavakçı’nın ABD vatandaşı olduğuna ilişkin bilgiyi “yıldırım kriptoyla” Türkiye’ye ileterek vekilliğinin düşmesini sağlayan Ahmet Vakur Gökdenizler, Büyükelçi ünvanını kazanmaya hazırlanıyor.
Kavakci Abd vatandasi belgesini getiren diplomat terfi edecek



Sülin Çançar'ın kayınpederi Hamdi Nüzhet ÇançarBiyografya : Hamdi Nüzhet Çançar


Sülin Çançar'ın eşi Argun Çançar'ın son eşi Esen hanım'ın dayısı olan ,  pek çok eseri   TSM şarkıları olarak karşımıza  çıkan  Şair  Turgut Yarkent :




Hüseyin Hayri Elgen'in eşi Güner Elgen , Ömer Seyfettin'in kızıdır.


Nimet Gürsan'ın kızı Ayşe hanım'ın eşi Laurence Salzman 1984 yılında Hahambaşılık tarafından Türkiye'deki Yahudi yerleşimlerini belgelemesi için davet edilmiş:




Giritli Emin Alsan'ın yeğeni Lale Baydur'un kayınbiraderinin  bacanağı Sakıp bey, eski siyasetçilerde Kemal Sahir Kurutluoğlu'nun amcasının oğludur:




Saadet Kadriye Güntekin, Operatör Doktor Sakallı Cemil bey'in kızıdır.Saadet Kadriye hanım'ın kardeşinin oğlu Dr. Şeref İnceman, Irak başvekillerinden Abdülmuhsin Alsadun bey'in kızı Necla hanım ile evlenmiş



Saadet Kadriye Güntekin'in Ali Galip Yener'le evliliğinden dünyaya gelen Necdet bey'in kayınvalidesi Firdevs Sipahioğlu, Emin Çölaşan'ın annesinin babası Refik Şevket İnce'nin ve Cüneyt Arkın'ın kayınvalidesi Halas hanım'ın babası olan Hamit Şevket İnce'nin kardeşidir:



Reşat Nuri Güntekin'in kendisiyle aynı soyadını alan kayınpederinin ilk eşi Fatma Şadiye Topçuoğlu , Muharrem Nuri Birgi'nin amcasının eşi Fevziye hanım'ın yeğenidir:



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder