Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

5 Ocak 2018 Cuma

Münir Özkul - Saruhan Oluç - İzzettin çalışlar - Kazım Taşkent


Bugün hayatını kaybeden  oyuncu Münir Özkul'un babası:
                                                                               

                                                          Münir Özkul'un dayısı:



Ali Şevket Erkün'ün eşi Kaniye hanım'ın  dayızadesi:



Güzin Bülkat'ın kayınvalidesi:

ÇOK ACI BİR KAYIP Yanya eşrafından merhum Necip efendinin ve Âdile hanımın kızı, eşraftan merhum Namık efendinin eşi, merhum Şehri ve Ali Bülkat ile Zahide Evrendilek ve Nesime Akdoğanm biricik anneleri, Fatma Aktanın kız kardeşi, Güzin Bülkatın kayınvalidesi, Münevver Akçinin teyzesi, emekli vali merhum Ahmet Durmuş Evrendilek ve Emekli Jandarmaa albayı merhum Fettah Akdoğanın kayınvalideleri, Ruhsar Çalışlar ve Jale Atananın anneanneleri, Gülseren Oluç ve Namık Bülkatın babaanneleri, Aziz ve Filiz Çalışlar, Zeliha ve Zühal Atanan ile Saruhan Oluç'un kıymetli büyükanneleri, Suat Çalışlar, İbrahim Atanan ve Mehmet Oluç'un büyük kayınvalideleri salihatı nisvandan IKBAL BÜLKAT İB Hanımefendi 7 Mart günü bizleri büyük acılara garkederek Allahın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 9 Mart Salı günü öğle namazmı müteakip Şişli Camiinden alınarak Edirnekapı Şehitliğindeki aile kabristanına defnedilecektir




Not: İkbal Bülkat'ın görümcesinin oğlu Nakiyüddin bey, Kazım Taşkent'in babasıdır:



İkbal Bülkat'ın torunu Ruhsar Çalışlar'ın kızı Filiz Çalışlar Yenişehirlioğlu'nun kendi soyağacından yola çıkarak anlattığı Yanyalı aileler:



Ruhsar Çalışlar'ın kayınpederi Aziz bey ve kardeşi Orgeneral İzzettin Çalışlar'ın babaları Ataullah bey, Abdülhalik Renda'nın annesinin babası Ali bey'in kardeşidir.Abdülhalik Renda, Uğur Mumcu'nun da anneannesinin kuzenidir. 


İkbal Bülkat'ın yeğeni Münevver  Akçin'in kızı Beysül hanım, Kadir Has'ın eşi Rezan hanım'ın halası Bedriye Eraslan'ın dünürü Arif İsmet Çetingil'in oğlu Ergon bey ile evlenmiş:




Ali Şevket Erkün'ün kardeşi Hariciye Nazırı Abdüllatif Safa bey'in oğlu Orhan Safa'nın damadı Ahmet Çullu, Çetin Emeç'in kardeşi Aydın bey'in eşi Naziye hanım'ın kardeşidir:



Ali Şevket Erkün'ün kızkardeşi Saffet hanım'ın eltisi Sabite hanım, Vefaizade Feridun Paşa'nın kardeşidir.Sabite Feran'ın oğlu  Zühtü Feran,  Dışişleri eski bakanlarından Haluk Bayülken'in bacanağıdır:



Sabite Feran'ın kızkardeşinin kızı Hayriye hanım'ın kayınvalidesi Perizat hanım, Genelkurmay eski başkanlarından Nuri Yamut'un damadı Mehmet Tarik Şahingiray'ın kardeşidir.Hayriye hanım'ın kayınpederi Hasan Tahsin bey'in kardeşi Emin BanguoğluÇetin Emeç'in kardeşinin eşi Naziye hanım'ın teyzesinin eşidir:




Ali Şevket Erkün'ün kızkardeşi Radife hanım'ın kızı Sadiye Trupia'nın İtalyan eşinden dünyaya gelen ve 2014 yılında hayatını kaybeden Prof. Antonio Luigi Trupia'nın eşi Sevim Trupia, ilk eşi Ali Sipahi ile birlikte yarışlara katılarak Türkiye'nin ilk kadın rallicisi ünvanını elde etmiş 



Ali Şevket Erkün'ün yeğeni, Münir Özkul'un dayısı, psikanalizi Türkiye'ye getiren ilk isimlerden Dr. İzzettin Şadan bey:



Münir Özkul'un annesi Hayriye hanım, Tophane-i Amire Bahriye Dairesi azasından Mirliva Mustafa Mazhar Paşa'nın kızıdır.

Münir Özkul'un ilk eşi Şadan hanım'la evliliğinden Hayriye ve Sait Ferdi adında iki çocuğu  var.Özkul'un kızı Güner hanım'ın annesi oyuncu Suna Selen , Tarihçi  Ahmet Cevdet Paşa'nın kızı  Fatma Aliye hanım'ın torunudur.


5 yorum :

  1. ya ne alakasi var simdi suyunun suyunun suyu yani sacma sapan alakalar halasinin kuzeninin amcasinin torunu yok devenin nali derler buna yani anlamsiz sacma sapan ilgiler kuruyosun isin garibi buna kendinide inandiriyosun zurnanin zirt dedigi yer gibi komik korelasyonlarinla kime ne ispatlayabilirsin ?? delillerin hic somut degil somuttan ote sacma yani

    YanıtlaSil
  2. Bu kadar zahmete girip uğraşıyorsunuz , yıllardır cozemedigim düğümler Allah'a hamdolsun açıldı , buna sizde vesile oldunuz , çok sağolun , teşekkürler ..

    YanıtlaSil
  3. Rica ederiz.Faydalı olabildiysek ne mutlu bize.

    YanıtlaSil
  4. Bunları böyle detaylı olarak açıklamanın maksadı ne anlamadım. İnsanlar bir şekilde akraba olabiliyor. Altında farklı bir amaç mı var, örneğin bunlar Sabetaycı mı, ki olsa ne yazar.

    YanıtlaSil
  5. Hepsi Müslüman olarak defnediliyor aslında değiller

    YanıtlaSil