Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

23 Mayıs 2018 Çarşamba

Sahir Talat Akev - Kınacızade ailesi - Kasım Gülek


1998-2000 yılları arasında Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Büyük Üstadı olan Kapancı Cemaatinden Sahir Talat  Akev:
                                                                       

Sahir Talat Akev'in eşi Harika Akev'in  anneannesi:                                                                                                                                                                                                                                
Harika Akev'in teyzesinin eşi:
                                                                             

Harika Akev'in teyzesinin görümcesi Hadiye Taşkın'ın eşi:
                                                                               

Hadiye Taşkın'ın eltisi Muzaffer Taşkın'ın kardeşi:
                                                                         

Nazım Kınacı'nın bacanağı:


Nazım Kınacı'nın damadı Samim Çiftçi'nin amcası:




Not:Emin Çiftçi'nin dünürü Ester Yargıcı , Musevidir.Ester hanım'ın eşi  Fuat Yargıcı, Modacı Neslihan Yargıcı'nın amcasıdır.Ester-Fuat Yargıcı'nın oğulları Ahen Yargıcı, Mithat Paşa'nın kızı Mesrure hanım'ın torunu Sevda Akçit'in  (eski) eşidir:



Sevda Akçit'in annesinin dayısının eşi Mefharet hanım, Prof. Dr. Münci Kapani'nin  kızkardeşidir.Münci Kapani'nin kızı Suzan hanım, Fahri Korutürk'ün gelinidir:



Münci Kapani'nin yeğeni Tahir Seçkin Kapani, şarkıcı Tuğba Özerk'in babasıdır:






Emin Çiftçi'nin kızı Nilüfer hanım, Raif Dinçkök'ün kızıdır.Çiftçi'nin yeğeni Sernur Çiftçi de Raif Dinçkök'ün gelinidir.


Raif Dinçkök'ün diğer gelini Ayşegül hanım , gazeteci Hasan Cemal'in yeğenidir.


Nazım Kınacı ve Hüseyin Rıfat Gülek'in  kayınpederleri Rasim Başara, Osmanlı Meclis-i Mebusanında 3 dönem TBMM'de ise 5 dönem Sivas milletvekilliği yapmıştır.


Nazım Kınacı'nın dedesi Kınacızade Şakir bey , İş Bankasının  ve Ankara Ticaret Odası'nın kurucularındandır.Şakir  Kınacı, 6 dönem Ankara milletvekilliği yapmıştır.


Kınacızade ailesinin gelini Hatice Kınacı , Vehbi Koç'un eşi Sadberk Koç'un halasıdır.Sadberk Koç'un hem kardeşi Emin Aktar'ın hem de halası Halime Aktar'ın dünürü olan İbradılı Dilek ailesi, Hüseyin Rıfat Gülek'in kardeşi Kasım Gülek'in  kayınpederi Cemal Devrimel'in  akrabasıdır:




Hüseyin Rıfat ve Kasım Gülek'in yeğenleri, 4 dönem Adana  3 dönem de Seyhan milletvekilliği yapan Damar Arıkoğlu'nun gelinidir.


Hüseyin Rıfat Gülek'in dünürü Nüzhet hanım'ın teyzesinin eşi Raif Ziya bey, Kazım Özalp'in damadı olan eski Milli Eğitim Bakanlarından  Reşat Şemsettin Sirer'in kardeşidir:




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder