Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

16 Ekim 2018 Salı

İlhan Selçuk - Namık Sevik - Reha İsvan - Yalım Eralp


Gülriz Sururi'nin amcası Osman Eruluç'un kayınbiraderinin oğlu olan gazeteci Namık Sevik'in  teyzezadesinin oğlu Mengü Ertel , gazeteci İlhan Selçuk'un kızkardeşinin eşidir:

Gülriz Sururi - Namık Sevik - İlhan Selçuk - Rahmi Belgerden


Gazeteci Namık Sevik:                                                                             

Namık Sevik'in teyzezadesi:


Hürriyet Yüksekel'in yeğeni Füruzan Şansal'ın eşi:


Mukime Şansal'ın üvey babası:


Kami Üskan'ın kardeşi Sabiha Tezgören'in kızı:








Not: Sevim Sagay'ın eşi Orhan bey, Samiha Ayverdi'nin halazadesidir.

Şeyhülislam Aşir Efendi'nin torunlarından Sabiha hanım'ın kızı olan Sevim Sagay'ın yeğeni Reyyan hanım'ın (eski) eşi Yalım Eralp'in amcası Prof. Dr.  Halil Vehbi Eralp, Türkiye'de Fevziye Mekteplerinin ilk mezunlarındandır. Bülbülderesi mezarlığında medfun olan Eralp'in eşi de  Karakaş Cemaatindendir.





Reyyan Tezgören (Eralp) 'in dayısının baldızının kızı Şeyma hanım, Rahmi Koç'un kardeşi Semahat Arsel'in eltisidir:




Sevim Sagay'ın dayısı Kami Üskan'ın gelini Resa hanım, Kapancı Cemaatinden Reha İsvan'ın teyzesinin kızıdır:



Sevim Sagay'ın teyzesi Şahnaz Yiğit'in gelini Güler hanım , Haldun Dormen'in kardeşidir.Şahnaz hanım'ın  damadının kardeşi Fahri bey, GS kulübü başkanlarından Faruk Süren'in dedesi armatör Naim Molvan'ın kardeşinin bacanağıdır:



Naim Molvan'ın kızı Selma hanım, Musevi asıllı işadamı Bedii Taranto'nun eşidir:




Sevim Sagay'ın dayısı Kami Üskan'ın üvey kızı Mukime hanım'ın eşi futbolcu Füruzan Şansal'ın evlilik yaptığı isimlerden Betül Ongan daha sonra yine bir futbolcuyla, Necdet Cici ile evlenmiş.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder