Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

1 Mart 2019 Cuma

Duyuru


11 Mart 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan, beşinci yılını doldurmak üzere olan  blogumuzda artık yeni yazı yayınlanmayacaktır.Blogumuzun  içeriği ilginizi çekiyorsa benzer yazılar için bu blogu takip edebilirsiniz:

                                                        İbraniyet ve Beyaz Türkler


Blogumuzun arşivinden faydalanmak için sol üst köşedeki google arama çubuğunu kullanabilirsiniz.

14 yorum :

  1. Paylaşımlariniz için çok teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiz.Yazılarımızı beğenmeniz, faydalı bulmanız bizler için önemli.

      Sil
  2. Sabetayci dönmeleri anladığım anda hayata bakış açım değişti , buna belgeli delilli sizin sitenizde destek oldu , gazetelerden nasıl buldunuz merak ediyorum dogdoğr

    YanıtlaSil
  3. Bu site benim icin olmazsa olmazlardandi. Kalemler ve kiliclar sitesinden en sevdigim bolumdu akrabalik baglari bolumu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni blogda da benzer yazılar olacak,orayı da takip etmeyi unutmayın lütfen.

      Sil
  4. Buradaki konuları yeni bloga taşımayacak mısınız? Taşımayacaksınız yedeğini alalım =)
    Birde alakasız olacak ama Kalemler ve Kılıçlar zamanında Dönmelerin cenazesinde görünün fotörlü bir dayı vardı hatırlarsanız en önlerde saf tutardı. Hatta bununla ilgili bir başlık dahi vardı. Uzun zamandır dönme cenazelerinde görünmüyor. Bu konuda bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  5. Gerek yok buna,bu blog yayında kalacak zaten.Bahsettiğiniz beyefendiyle ilgili başlık açan başka bir arkadaşımız vardı.O beyefendiyle ilgili yeni bilgi gelmedi elimize,kimliğini de belirleyemedik.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür eder, başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  7. arkadaşın dediği gibi kalemler ve kılıçlar sitesinde en çok baktigim yerdi. Yeni blogda başarılar dilerim

    YanıtlaSil
  8. Sayın ninsianna, mehmet SEVIgen adlı siyasetçi hakkında bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Araştırmalarımızda hiç denk gelmediğimiz bir isim.İlerde denk gelirsek yeni blogumuzda yazarız siz de görürsünüz

      Sil
  9. Vaybe basıl işler varmış kalemler ve kılıçlar acayip bir programdı

    YanıtlaSil
  10. Mehmet Sevigen (d. 4 Temmuz 1954, Arapgir, Malatya), Türk siyasetçi. Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinmektedir.[2][3] Baykal döneminde CHP'nin en etkili isimlerinden biriyken, 2010 yılında parti yönetiminin değişmesi sonrasında partideki etkisi azaldı, 2021 yılı sonunda ihraç edildi.

    Yaşamı
    Mevlüt ve Fatma çiftinin çocuğu olarak Malatya'da doğdu. Gençliğinde babasının inşaat ve yapı işlerinde çalıştı. Kelebek gazetesinde fotoroman yarışmasına katıldı, dans yarışmasında birinci oldu.[1]

    YanıtlaSil