Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

25 Ekim 2014 Cumartesi

Aydın Doğan - Ayla Algan - İttihat ve Terakki- Jak Kamhi


Aydın Doğan'ın eşi Sema Işıl Doğan'ın teyzesi Nezihe Karaca'nın eşi:                              
                                                                             

 
Metin Özdemir Karaca'nın teyzesinin kızı Perihan Kavur'un eşi:
                                     



Hasan Tahsin Kavur'un amcasının kızı Nevzat Kasman'ın kayınbiraderi  Muhsin Kasman'ın oğlu:



Cumhuriyet, 11 Aralık 2012, Sayfa 16

Varlığı ile hayatımıza büyük bir anlam ve değer katan Canımız Babamız, Bir Tanecik Zeki Dedemiz, Kasman ailesinin can direği, İTÜ İnşaat Yüksek Mühendisliği 1956 mezunu, eşsiz insan ZEKİ KASMAN’ı kaybettik. Cenazesi İzmir Alsancak Hocazade Camisi’nde 12 Aralık Çarşamba günü kılınacak öğle namazından sonra Işıkkent Aile Mezarlığı’nda Zeynep’inin yanında toprağa verilecektir. Çiğdem, Mine, Derin ... , Lara. Ablası Emel, Rahmi ve Ayş Kasman. Oktay, Asuman, Cevdet (Türkiye’nin ilk bayan telgrafçısı), Evren, Eylül, Yaman ve Güzide Kasman. Canan Erzen, Ali Oğuz, Beliz, Can ve Belin Taşçıoğlu. Cenk ve Şekip Sönmez. Diler, Nihat, İnci, Gözde, Görkem, Haydar, Serra ve Serdar Otman. Ayla Algan ve Ailesi, Ağazat ve Kurs Aileleri.
   


 Muhsin Kasman'ın kayınbiraderi:
                                

   

Behçet Çisko' nun anneannesi:

 Cumhuriyet, 10 Kasım 1952, Sayfa 4 
TEŞEKKÜR Sevgili alle buyügumuz Girid.Hanya eşrafından merhum Ağazade Ferid Beyın eşı  ESNA AĞA'nın vefatı dolayuile cenazesine iştirak e.denlerle. ziyaret, telefon, telgraf ve mektubla acımızı paylaşan sayın doat. akraba ve yakınlarımıza dernl minnet ve şukranlarımızı sunanz. Kızı: Behlce Sayman, Torunlan: Sayman, Çisko. Kasman. Otman, Duğral, Saylâm aileleri.        
Behçet Çisko'nun teyzesi:
                                   



Behice Sayman'ın kayınbiraderi:                                    

    

Behcet Çisko'nun büyükleri Ali Haydar ve Muhiddin Erel'in    babaları:

Cumhuriyet, 19 Aralık 1934, Sayfa 4

     Sevgili babamız ve aile büyüğümüz Bahriye doktorlarından mütekaid ve Hilaliahmer .......doktor Mehmet Ali Erel dün gece ebediyete kavuşmuştur.Cenazesi bugünkü Çarşamba günü ................Karacaahmeddeki aile    kabristanına defnedilecektir.Saylav Doktor Hakkı Şinasi Erel,Belediye heyeti ...müessisi Cemal Erel , doktor Ali Haydar Erel, Doçent doktor Muhiddin Ali Erel, Haseki hastanesi başeczacısı Nezareddin, ressam Şeref Akdik, Doçent doktor Şinasi Hakkı Erel. 


Saylav doktor Hakkı Şinasi Erel'in oğlu:




         
Not: Metin Özdemir Karaca'nın teyzesinin kızı Meliha Selek'in kayınvalidesi Ayşe Güldeste SelekCelal Bayar'ın eşi Reşide Bayar'ın amcasının kızıdır.Meliha Selek'in dünürü Emel Harunoğlu  Vedat Nedim Tör'ün amcasının,  Esat Edin'in annesi Şirin Edin'in de teyzesinin kızı.

Metin Özdemir Karaca'nın diğer teyze kızı Perihan Kavur'un eşi Hasan Tahsin Kavur, Ayla Algan'ın annesi Nevzat Kasman'ın amcasının oğludur.

Hasan Tahsin Kavur'un kuzeni Zeynep Sırmalı'nın oğlu Şakir Sırmalı , Kemal Derviş'in ilk eşi Neslihan (gerçek babası  oyuncu Turgut Boralı) Taki'nin annesiyle uzun yıllar birlikte yaşamış.Hatta Neslihan hanım  Şakir Sırmalı'nın babası Esat Sırmalı'nın vefat ilanında torunlarından biri olarak görünüyor.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder