Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

14 Mayıs 2015 Perşembe

Vedat Nedim Tör - Bedirhaniler - Doğu Perinçek - Faik Öztrak - Emin Çölaşan - Mehmet Eymür

Vedat Nedim Tör:



                                                       Vedat Nedim Tör'ün amcasının kızı :
                                                                                 



Vedat Nedim Tör ve Ayşe Basire Yükselengil'in dedelerinin kardeşinin torunu:

Cumhuriyet, 02 Nisan 2004, Sayfa 10




Neriman Selgil'in akrabası:



Neriman Selgil'in teyzesi:

Cumhuriyet, 16 Aralık 1981, Sayfa 6




İsmet Evcan'ın dünürü:



İsmet Evcan'ın damadı Orhan Öztrak'ın kardeşi:



İsmet Evcan'ın eltisi:



Meliha Evcen'in kızı Canan Türkmen'in eltisi:



Meral Türkmen'in teyzesi:



Meliha Evcen'in kızı Canan Türkmen'in oğlu Kaya bey'in kayınpederi:





Not:Firdevs Sipahioğlu, Emin Çölaşan'ın annesinin  halası, Meral Türkmen  de annesinin diğer halasının kızıdır.Sipahioğlu'nun damadı Necdet Yener'in annesi Saadet Kadriye hanım, Ali Galip Yener'den ayrdıldıktan sonra  Reşat Nuri Güntekin'in kayınpederi ile  evlenmiş.


İsmet Evcan'ın gelini Sırma Evcan  , Doğu Perinçek'in eski eşidir.İsmet hanım ve kardeşleri Saadet , Esat ve Vasıf Çınar  Bedirhan aşireti'ndendir.


İsmet Evcan ve Meliha Evcen'in görümceleri Mürüvvet Çakın'ın damadı Seyfi Turagay, eski genelkurmay başkanlarındandır.


Ord. Prof. Dr. Ekrem Şerif Egeli'nin kızkardeşi Necibe hanım'ın cami imamı olan eşinden olan  oğlu Nahit İmre , soğuk savaş döneminde casusluk yaptığı  iddiasıyla yargılanıp  mahkum olmuş.İmre'nin casusluk hikayesi Amerikan LIFE dergisine bile konu olmuş:

Turk with a thirst for Scotch and Secrets



Vedat Nedim Tör'ün amcaları Fikri Servet Tör ve Edip Servet Tör , Trablusgarp valisi Ahmet Rasim Paşa'nın torunları olan Hayriye ve Raika hanımlar ile evlenmişler.Fikri Servet - Hayriye Tör çifti ayrılınca Hayriye hanım , eski siyasetçilerden Prof.  Abdülhak Kemal Yörük ile evlenmiş.Fikri Servet-Hayriye Tör çiftinin kızları Emel Harunoğlu , İnegöllüzade Selami bey'in torunu eski bankacılardan Cabir Selek'in dünürü.


Mithat Paşa'nın da dünürü olan Ahmet Rasim Paşa'nın kızının Hicaz ,Yemen valilikleri yapmış olan Mehmet Kamil bey'den olan kızlarından  Hayriye ve Raika hanımların diğer kızkardeşlerinden Fahriye hanım, Nevzat Tandoğan'ın eşi , Zübeyde Rasime hanım ise Esat Edin'in anneannesidir.Zübeyde Rasime hanım ilk evliliğini Kemal Derviş'in amcası Cemal Bükey ile yapmış.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder