Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

31 Mayıs 2015 Pazar

Raif Dinçkök - Sezai Türkeş - Sadri Maksudi Arsal - Adile Ayda - Bahriye Üçok


Raif Dinçkök'ün torunu Raif Dinçkök'ün eşi ekonomist sunucu  Esra Tümen'in dedesi:

                                                                           


Esra Tümen'in babası Eser Tümen'in teyzesi:



İnanç  Türkeş'in torunu Nur Taşkent'in eşi Ela Çubukçu'nun dedesi:



Eser Tümen'in teyzesi:



Nimet Eğriboz'un kayınpederi:

Cumhuriyet, 09 Ocak 1968, Sayfa 3

'un kayınpederi, İrem Eğriboz'un dedesi, ailemizin kıymetli rüknü, sevgili babamız, Emekli Tekel Basmüfettisi ALİ DANİŞ EĞRİBOZ 4 Ocak 1968 günü Ankara'da vefat etmiş ve ebedi istirahatgâhma tevdi edilmiştîr. Cenazeye gelen v e büyük acımızı paylaşan do$t ve akrabaya a v n ayrı tesekküre acımız mâni olduğundan sayın gazetenizin delâletini rica ederiz. EVLATLARI



Ali Daniş Eğriboz'un  yeğeni Vahit Turhan'ın kayınvalidesi:
                                                                           


Kamile Arsal'ın diğer damadı:
                                                                               


Reşid Mazhar Ayda'nın damadı Tengiz Üçok'un amcasının eşi:
                                                                              

Cumhuriyet, 08 Ekim 1990, Sayfa 17

AQ KAYBEVHZ Merhum Mehmet ve merhume Nadire Bektaşoğlu'nun kızı, merhum Kadri ve merhume Esma Üçok'un gelinleri, Akyol ve Güreşçi ailelerinin halalan, merhum Necip Üçok ve Orhan Üçok'un yengeleri, Ümit ve Bedia Üçok'un eltileri, Baray Germirli, Tengiz-Gülnur Üçok ve ÖmerBengü Çapar'ın, Feyzioğlu, Ağva ve Üçok ailelerinin yengeleri, merhum Prof. Dr. Coşkun Üçok'un sevgili eşi ve Kumnı Üçok'un biricik annesi A.Ü. Üahiyat Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi, Kontenjan Eski Senatörü ve Ordu Eski Milletvekili, S H P Parti Meclisi  üyesi  Doç. Dr. BAHRİYE ÜÇOK uğradığı elim bir saldırı sonucu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 9 Ekim 1990 günü Maltepe Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben Karşıyaka Mezarlığı'ndaki ebedi istirahatgâhına tevdi edilecektir.






Not:Bahriye Üçok'un eşi Coşkun Üçok , Prof. Turhan Feyzioğlu'nun dayısının oğlu,Cumhuriyet dönemi kadın yazarlarından Cahit Uçuk'un da amcasının oğludur.Turhan Feyzioğlu'nun akrabası  Feyzi Necmeddin Feyzioğlu , Kazım Karabekir'in damadıdır.


İnanç Türkeş'in torunu Nur Taşkent'in ilk eşi, sosyete sayfalarından tanıdığımız Özlem Önal ,Dedeman'ların torunudur.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder