Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

8 Eylül 2015 Salı

Kadir Has - Erol Simavi - Şükufe Nihal - Ahmet Emin Yalman - Can Kıraç - Ercüment Karacan


Kadir Has'ın eşi Rezzan hanım'ın ve teyzesinin kızı  Erol Simavi'nin eşi Belma hanım'ın  diğer  teyzelerinin eşi ,yazar Salih Saim Unar'ın oğlu olan Dr. Ali Rıdvan Unar'ın  amcazadesi:

                                                                           


Mithat Sadullah Sander'in  oğlu Necdet Sander'in annesi Şair Şükufe Nihal'in ikinci evliliğinden olan kızı:



Günay Alok'un kayınvalidesi:



Perihan Alok'un akrabası:



Ali Karsan'ın dünürü:



Ali Karsan'ın annesi:



Maide Karsan'ın torunları Nükhet ve Selim Atamer'in amcaları:



Nükhet Atamer Çakmur'un kayınpederi:



Baykurt Atamer'in kardeşi Betül Tekiner'in  kayınpederi:



Efdalettin Tekiner'in yeğeni:







Not: Ahmet Emin Yalman ve ailesi Yakubi cemaati'ndendir.Yalman'ın kızkardeşi Belkıs Bayçu'nun kayınbiraderi Nafi Ziya Başak'ın kayınpederi Hamit Fevzi Şenol, ünlü bestekar Hacı Arif bey'in torunudur.Şenol'un kardeşi İclal hanım, Lale Aytaman'ın kayınvalidesidir.İclal hanım'ın kızı Şira hanım Damar Arıkoğlu'nun gelini, torunu Damar Arıkoğlu ise Haldun Taner'in bacanağı büyükelçi  Ümit Pamir'in kızı Aslı hanım'ın eşidir.



Hamit Fevzi Şenol'un bacanağı Behçet Çisko'nun teyzesi  Behice hanım, Ahmet Nesimi Sayman'ın kardeşi Şerif bey'in eşidir.Behice-Şerif Sayman çiftinin gelinleri İnci hanım , Afife Garan'ın kayınbiraderi Vedat Garan'ın kızıdır.


Afife Garan'ın kardeşi Azize Tüten'in kızları Eğmen ve Ezher hanımların babası Mustafa Şükrü Karsan , Ali Karsan'ın kardeşidir.



Vakıf Çakmur'un kayınpederi , gazeteci Hasan Pulur'un dayısıdır.Çakmur'un baldızı Fahire Atav'ın kayınbiraderi, Can Kıraç'ın kayınpederidir.



Soner Yalçın'ın şair yazar Şükufe Nihal ile ilgili  yazdıkları:



Şükufe Nihal'in teyzezadesi Fakihe Öymen , Türkiye'nin ilk kadın milletvekillerindendir.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder