Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

22 Temmuz 2015 Çarşamba

Hümeyra - Sertab Erener - Kapancı cemaati


Şarkıcı ve oyuncu Hümeyra'nın teyzesi Ulviye hanım'ın eşi:
                                                                                


Methi Bengisu'nun kardeşi:
                                                                             


Hüseyin Rahmi Öztoprak'ın dünürü:



Ali  Akıncı'nın kardeşi Haris Akıncı'nın kayınvalidesi:



Ali Akıncı'nın bacanağı:

Cumhuriyet, 24 Temmuz 1960, Sayfa 2

OLUM Merhum Doktor Operator Mehmet Nuri Arkan ve Refia  Arkan'n oğlu, Seima Arkan'ın zevci Kenan ve Feride Arkan'ın babası. merhum Doktor Kenan Cemil Akmansoy ve merhume Mihrinnüsa Akmansoyun damadı. T. C. Merkez Bankası memurlanndan Ileral Arkan ile Oral Arkan'ın ağabeyi. Ahmet Arkan'ın yeğeni. Behire Akıncının eniştesi ve Ali Akıncı'nın bacanağı Bakırköy Kaymakam'ı SADIK FAHİR ARKAN .....

Sadık Fahir Arkan'ın dayısı:



Kamil Berkman'ın kızı Nermin Eden'in kayınpederi:






Not: Rıza Hüsnü Eden'in kızı  oyuncu Esin Eden'in Sabetaycılıkla ilgili ifşaatlarını Sazanikos belgeselinden ve çeşitli kitaplardan biliyoruz.Esin hanım felsefeci yazar Hilmi Yavuz'un eski eşidir.Akev ve Eden aileleri Bezmen ailesinin akrabasıdır ve onlar da Bezmenler gibi Kapancı'dır


Hümeyra'nın babasının üvey babası GS lisesi  eski müdürlerinden Behçet Güçer'in kızkardeşinin gelini Nil hanım , Pamir Bezmen'in kardeşidir.


Sabahat Tuncer'in torunu , Ali Akıncı'nın yeğeni  Serra Akıncı  , Sertab Erener'in kardeşi Serdar Erener'in Nil Karaibrahimgil uğruna terk ettiği eşidir.


Serra Akıncı'nın ilk eşi Mehmet bey, İhsan Doğramacı'nın kızı Emel hanım'ın oğludur.


Methi Bengisu ve Hüseyin Rahmi Öztoprak'ın dedeleri Şirket-i Hayriye kurucusu Hüseyin Haki bey, Enis Batur'un babası Muhsin Batur'un ve Nevzat Tandoğan'ın eşi Fahriye hanım'ın eski eşi Mehmet Ali Kuraner'in de dedesidir.


Ali ve Haris Akıncı'nın dayılarının kızı Sevil hanım, Boğaziçi  üniversitesi eski rektörlerinden Sabih Tansal'ın eşidir.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder