Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

14 Aralık 2016 Çarşamba

Bezmen ailesi - Eliyeşil ve Karamehmet aileleri - Ahmet Vefik Paşa - Sabiha Sertel


Halil Bezmen'in ilk eşi Figen Mirel'in anneannesi:
                                                                           


Figen Mirel'in teyzesi Nesrin hanım'ın eşi:



Recai Tarımer'in kardeşi:




Yüksel Ener'in kayınpederi:

VEFAT Tarsus'un tanınmış ailelerinden merhum Ziya Uygur ve Şakire Uygurun oğlu Hayriye Uygur'un eşi, merhum Muvaffak Uygur, Seniha Ersoy, Meliha Tezcan'ın kardeşleri, Sevinç Ener, Tülin Uygur, Esin Utku'nun babaları, Yüksel Ener, Orhan Uygur, Erkuş Utku'nun kayınpederleri. merhum Mahmut Kîrmutoğlu ve Celâl Karmutoğlu'nun enişteleri, Fitnat Uygur merhum Dr Abdullah Ersoy, Nazmi Tezcan'ın kayınbiraderı, Orhan Uygur Turhan Uygur, Demır Uygur, Ünal KarmutoğIunun amcaları Kevser Gücüm, Gülsün Eliyeşil. Kevser İnankur, Gülser Ergun ve Berrin Tezcan'ın dayıları, Sevim Önal, Sami Karmutoğlu ve Ali Karmutoğlu'nun enişteleri. İlkay Ener, Rasim, Ener, Muvaffak ve Ziya Uygur, Semih ve Erdoğan Utku'nun dedeleri, Adana Ziraat Okulu eski ötretmenlerinden ve eski Adana Belediye Reis Muavinlerinden. SEMİH U Y G U R 12/5/1966 perşembe gunü İstanbulda vefat etmıştir. Cenazesi 13/5'966 cumn günü ikindı namazını mütaakıp Adanada Kurtuluş mahallesi 291 sokak No. 18 deki evinden kaldınlacaktır. Mevlâ rahmet eyleye




Yüksel Ener'in baldızı Meliha Tezcan'ın kızı:

                                                                          



Meliha Tezcan'ın eşi:



Meliha-Ömer Nazmi Tezcan'ın dünürleri Selma Feray'ın babası:






Not: Eren ve Deriş aileleri Bezmen ailesi gibi Kapancı cemaati'ndendir.


Hidayet Eren, Sabiha Sertel'in kardeşidir.Sabiha hanım'ın eltisi Behremend hanım Padişah II. Abdülhamit'in kızkardeşi Cemile Sultan'ın torunudur.Behremend Sertel'in halasının kızı Sara hanım, Ahmet Emin Yalman'ın kayınbiraderi Sinan Korle'nin eşidir.


Hidayet Eren'in kızı Selma hanım'ın dünürü Ömer Nazmi Tezcan'ın annesi  Fatma Fahrünnisa hanım, Sadrazam Ahmet Vefik Paşa'nın kızı Ümmügülsüm Hürrem hanım'ın kızıdır.Ahmet Vefik Paşa'nın halası Hasenetullah hanım , Abdülhak Hamit Tarhan'ın babaannesidir.


Ahmet Vefik Paşa'nın dedesi Yahya Naci bey:
Osmanlıların son devirlerinde yetişmiş yazar, mütercim ve devlet adamı. 1813 yıllarında İstanbul’da doğan Ahmed Vefik Paşa, Bulgar yahûdîsi iken müslüman olan dîvân tercümanı Yahyâ Naci Efendi’nin torunu ve Paris elçiliğinde baş kâtip Ruhiddîn Efendi’nin oğludur. 



  Kevser Gücüm'ün yeğeni Şerife Karamehmet , Mehmet Emin Karamehmet'in eşidir.


Emine Tunca'nın damadı Bülent Büktaş'ın annesi Nahide hanım, Namık Kemal'in torunu ve Rıfat Menemencioğlu'nun kızıdır.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder