Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

24 Haziran 2018 Pazar

Oktay Rıfat - Edip Cansever - Ahmet Mithat Efendi - Ronabar ailesi - Kavrakoğlu ailesi - Asaf İlbay


Nazım Hikmet'in teyzezadesi olan ünlü Şair Oktay Rıfat'ın amcası bestekar Ali Rıfat Çağatay'ın oğlu:
                                                                                 

Vecdi Çağatay'ın kızı:

Musikar Çağatay Oruğ'un dünürü Füsun Özkazanç'ın teyzesi:


Bedia Guleman'ın damadı Cemil Serdengeçti'nin kardeşi:


Hikmet Serdengeçti'nin yeğeni Vildan Onuk'un dedesi:


Oktay Rıfat'ın amcazadesi Vecdi Çağatay'ın kızı Musikar Oruğ'un dünürü Gaye Avgen'in  annesi:


Nefise Şehlevent Altınbaşak'ın kayınbiraderi Talha Altınbaşak'ın kayınvalidesi:


Melek Ronabar'ın gelini Fikret Ronabar'ın yeğeninin kızı Füsun Kavrakoğlu'nun eşi:


Talha Altınbaşak'ın babasının halazadesi Asaf İlbay'ın kızı:






Not:Bedia Sayman'ın eşinin yeğeni Can İlbay (Sayman) , Barış Manço'nun kızkardeşi İnci hanım'ın eşidir:



Bedia Sayman'ın babası Asaf İlbay'ın dayızadesi Talha Altınbaşak'ın kayınbiraderinin eşi Fikret Ronabar'ın yeğeninin kızı Füsun Kavrakoğlu'nun eşi olan Dr. İbrahim Kavrakoğlu'nun  kızkardeşi Tülin hanım'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden kızı Hayal hanım'ın babası, Selahattin Beyazıt'ın amcasıdır.Hayal Beyazıt'ın eşi Teoman Taşpınar, sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın babasıdır:

Teoman Taşpınar ve müteveffa eşi Hayal Beyazıt:




Fikret Ronabar ve Füsun Kavrakoğlu'nun  babası Hayri Tezcan , Musahipzade Celal'in torunlarıdır:



 Fikret Ronabar'ın görümcesinin eşi Reşad Paşakay'ın kardeşi Rahmi bey, Enver Paşa'nın kendisiyle yaşıt amcası  Halil Kut Paşa'nın damadıdır.

Enver Paşa'nın Sultan Abdülmecid'in torunu Naciye Sultan ile evliliğinden dünyaya gelen Ali Enver bey'in kızı Arzu Enver'in annesi Perizat Daver, Oktay Rıfat'ın amcazadesi ve  Vecdi Çağatay'ın kızkardeşi olan Nerime hanım'ın kızıdır.Perizat Daver'in kardeşi Nilüfer hanım'ın kızı  Hatice hanım, GS Kulübü başkanlarından Faruk Süren'in eşi:



Nazım Hikmet'in teyzezadesi olan şair Oktay Rıfat'ın amcazadesi Vecdi Çağatay'ın torunu Elif hanım'ın eşinin üvey annesi Gaye hanım, Ahmet Mithat Efendi'nin torunu Nefise Şehlevent Altınbaşak'ın kızıdır.Ahmet Mithat Efendi, Nazım Hikmet'in kızkardeşi Melda Kalyoncu'nun eşlerinden Refik Erduran'ın dedesinin dayısıdır.

Melda Kalyoncu'nun son eşi  Feyyaz Kalyoncu, Karakaş Cemaatinden:
:



Ahmet Mithat Efendi'nin torunu Nefise Şehlevent Altınbaşak'ın damadı Turgut Altınbaşak ve Ronabar ailesinin damadı Talha Altınbaşak'ın kardeşleri Hiraman hanım'ın kızı Emel Tuna, Farmasi şirketinin kurucusu Dr. Cevdet Tuna'nın eşidir.


Vecdi Çağatay'ın kızı Musikar hanım'ın dünürü Füsun hanım'ın teyzesi Bedia Guleman'ın gelini Güner hanım'ın teyzesinin eşi  Tahsin Altınöz, Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp'in büyükbabasıdır:




11 yorum :

  1. Hocam , Abdülhamit han , 2. Abdülhamit Hanmi , biraz aciklarmisiniz soktayim su anda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Abdülhamid Han=Padişah II. Abdülhamid.Şok olmanızı gerektirecek ne var burada biraz açar mısınız ?

      Sil
  2. Biz bugün İsrail'i nasilki Siyonizm'in atardamarı biliyorsak , Abdülhamitide Osmanlı'nın sayılı padişahlarından biliyoruz ,bu arada yayınlarıniz ve istikrarli gidişinizden dolayı Allah ebeden razı olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz.Bizi takip etmeye devam edin arada sırada da yorum yazmayı unutmayın lütfen

      Sil
  3. Biz bugün İsrail'i nasilki Siyonizm'in atardamarı biliyorsak , Abdülhamitide Osmanlı'nın sayılı padişahlarından biliyoruz ,bu arada yayınlarıniz ve istikrarli gidişinizden dolayı Allah ebeden razı olsun..

    YanıtlaSil
  4. Bu konuyla alakalı yararlanabilecegimiz bir kaynak varmi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tayfun Er,Soner Yalçın,Mahmut Çetin ve Yalçın Küçük'ün, ek olarak Abraham Galante,Ilgaz Zorlu,Cengiz Şişman'ın kitapları bizim de yararlandığımız kaynaklar.Bu kitapların çoğu internette var zaten siz de faydalabilirsiniz isterseniz.

      Sil
  5. Hocam saydığınız isimlerden bazılarını takip ediyorum bu isimlerin sabetaycı olduğu hakkında iddialar var , bir sabetayist neden başka bir sabetaycıyi hararetle deşifre ediyor , bunların dini gizlilik üzerine üstelik , zohar kilidini açmak kitabında şunu yazıyordu , biz kabalistler kendimizi 20. Yüzyılda deşifre edeceğiz...siz ne dersiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de takdir edersiniz ki kapalı bir toplumu içerden bilgi almadan deşifre etmek çok zor.Bu nedenle Sabetaycıların verdikleri bilgiler biz araştırmacılar için çok değerli.Her yazılan çizileni okuyuyoruz, önemsiyoruz ama bunlara hakikatin ta kendisi muamelesi yapmak zorunda hissetmiyoruz kendimizi.Bir parça şüpheci de olmak durumundayız.

      Sil
    2. Onlar kendilerini anlatmasa hakikaten biz muslumanlarin bunlari öğrenmemiz gerçekten çok zordu,söyle bir acı gerçekte var ki atı alan Üsküdari geçti mantığıyla biz sizin ulkenizi çoktan zaptettik siz müslüman goyimler , artık bizi bilmenizin bir önemi yok der gibi bir mesaj da alıyorum sanki ?

      Sil
    3. Toplum olarak sabetayciligi anladığımız anda ülkede olan biten vakalarida anlamış olacağız inşaAllah

      Sil