Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

20 Ekim 2016 Perşembe

Merter ailesi - Şakir Zümre - Fevzi Çakmak - Refik Koraltan


Verem Savaş Derneğinin kurucusu Prof. Dr. Tevfik Sağlam'ın kayınbiraderi , Merter semti'ne adını veren aileden Hüseyin Subaşı:
                                                                       


Hüseyin Subaşı'nın oğlu :



İsmail Enver Subaşı'nın damadı Ceyhun Ilgaz'ın anneannesi:



Ceyhun Ilgaz'ın teyzesi Melahat Topuz'un eşi:



Melahat Topuz'un kayınbiraderi:

VEFAT Şumnu'lu merhum Hacı Ali Topuz ve Sıdıka Topuz'un oglu, Suphiye Topuz'un kıymetli eşi, Sercan Gönenç, Erdoğan, Ertuğrul, Ercan ve Mehmet Topuz'un babası, Adile Topalak'ın damadı, merhum Ahmet Topuz, Ayşe Meçik, Dr Ismail Topuzoglu ve Meliha Bilim'in agabeyi, Ergun Gönenç, Nergis, Yıldız ve Seyhun*un kayınpederi, Mehmet Topalak'ın  eniştesi, îsmail Meçik, Melahat Topuz, Cahide Topuzoğlu ve İsmail Bilim'in kaymbiraderi, merhum Mukbil Gönenç, Hakkı Meçik ve Tayyar Ilgaz'ın dünürü, Sadık İlknur, Hakkı ve Ahmet Bildirik, Dr. Nurten Uzgören, Kâmuran Topuz, Sacide Levent,'Vedat Meçik, Inci Togan, Alev Topuzoğlu, Yüksel, Aysel ve Göksel Bilim'in dayı ve amcaları, Hakan ve Okan'ın dedesi, Meryem Çaylak'ın manevî babası, Bülgaristan Türklerinin seçkin rehberlerinden, örnek insan, aydın müslüman Dr. HÜSEYİN ALİ TOPUZ 30.12.1972 günü Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 31.12.1972 Fazar günü öğle namazını müteakip Fatıh Camiinden kaldırılacaktır.



Hüseyin Ali Topuz'un eşi Suphiye hanım'ın dayısı:



Hüseyin Ali Topuz'un dünürü:



Mukbil Gönenç'in eşinin dayısı:


Mukbil Gönenç'in  baldızı:
                                                                            

                                        
                                                                                

Not: Sevinç Aygün, Demokrat Parti'nin kurucularından Refik Koraltan'ın dayısının kızı ve siyasetçi Mehmet Ali Bayar'ın anneannesidir.


Sevinç Aygün'ün diğer torunu, Mehmet Ali Bayar'ın kardeşi Uğur Bayar, TFF eski başkanı Mahmut Özgener'in kuzeni olan  Karakaş cemaati'nden Selin hanım ile evlidir:




Şakir Zümre'nin kayınbiraderinin kayınvalidesi Aliye hanım, Fuat Bulca'nın eşi Seher hanım'ın kardeşidir:



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder