Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

10 Ocak 2017 Salı

İnegöllüzadeler - Eczacıbaşı ailesi


İnegöllüzade Selami bey'in torunu olan eski bankacılardan Cabir Selek'in damadı:
                                                                           


Konur Eken'in teyzesi Perihan  hanım'ın eşi:
                                                                




Not: Sabri Fetvacı'nın kardeşi Fehmi bey'in bacanağı Şefik Bakay, Can Bartu'nun amcasıdır.Sabri bey'in dünürü Canip bey, Cem Duna'nın kayınpederidir:




Sabri Fetvacı'nın kızı Esin hanım, Nejat Evliyazade'nin oğlu Ata bey'in eşidir.Ata Evliyazade'nin ilk eşi Evin hanım daha sonra Kapancı cemaati'nden Şevki Figen ile evlenmiş.


Sabri Fetvacı'nın damadı Kemal Eczacıbaşı, Nejat Eczacıbaşı'nın kardeşidir.


Konur Eken'in ilk eşi ve kızı Esra hanım'ın annesi olan Ayşe hanım, Halis Komili'nin kardeşidir


Konur Eken'in üvey oğlu Mehmet Germiyanlıgil, GS kulübü yöneticisi Ali Dürüst yeğeni Elif Dürüst'ün boşandığı eşi.


Konur Eken'in kayınvalidesi Meliha Selek'in teyzesinin oğlu büyükelçi Metin Özdemir Karaca, Aydın Doğan'ın eşi Sema hanım'ın teyzesinin eşidir.Selek ve Karaca'nın diğer teyzelerinin kızı Perihan hanım , Ayla Algan'ın annesinin amcazadesi  Hasan Tahsin Kavur'un eşidir.


Meliha-Cabir Selek çiftinin diğer akrabaları:




Meliha-Cabir Selek'in dünürü Emel  Harunoğlu ,Vedat Nedim Tör'ün amcazadesi , Nevzat Tandoğan'ın baldızının kızı ve Esat Edin'in annesinin teyzezadesidir. Emel hanım'ın annesinin dedesi Ahmet Rasim Paşa Mithat Paşa'nın dünürüdür



Cabir Selek'in kardeşi Yavuz Selek, cinayetten yargılanan Paksoy holdingin veliahtları Emre ve Can Paksoy'un dedeleridir:




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder