Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

3 Ocak 2017 Salı

İttihatçı Dr. Nazım - Munis Faik Ozansoy - Emin Kalafat - Refik Koraltan


İttihatçı Dr. Nazım bey'in yeğeni :
                                                                             


Hamit Ortaç'ın damadı Talat Anamur'un kardeşi Mehmet Süreyya bey'in kayınbiraderi:



Talat ve Mehmet Süreyya Anamur'un kardeşleri Semiha hanım'ın eşi:



Ethem Durul'un  akrabası:



Lütfiye Irmak'ın kardeşi :



Nazmiye Gürkaynak'ın dünürü:



Feride Soykan'ın teyzezadesi :



Lütfiye Irmak ve Nazmiye Gürkaynak'ın kardeşleri Fahriye hanım'ın damadı Ayhan Çilesiz'in halazadesi:



Alaattin Tunca'nın eşi Emel hanım'ın eniştesi:

OLUM Şumnu Eşrafından merhum saatçı Hacı Sabri ve merhume Zehra'nın oğlu, Emine Bildirik'in eşi, Hakkı Sabri Bildirik ve  eşi Rahmiye Bildirik'in ve Ahmet Nahit Bildirik'in babaları, Dr.  Hüseyin Topuz, Ahmet Topuz. Ayşe ve Ismail Meçik, Dr Ismail Topuzoğlu, Dr. Nurten Uzgören ve Kâmuran Topuz, Meliha ve İsmail Bilim'in Dayıları, Ismail Özkul, Rahmiye Karakaşoğlu ve Erdinç Karakaşoğlu. Ahmet Özkul, Emel ve Dr. Alaettin Tunca'nın enişteleri. Züleyha Şenses'in amcası  ŞUMNU EŞRAFINDAN  SAATÇI YUSUF BİLDİRİK 29/4/1967 günü Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün (30 Nisan 1967 Pazar günü) öğle namazını müteakip Fatih Camii Şerifinden kaldırılarak Edirnekapı Şehitliğindeki ebedi istirahatgâhma tevdi edilecektir.




Yusuf Bildirik'in yeğeni Hüseyin Topuz'un damadı:





Not: Ergun Gönenç'in annesi Münevver hanım, Refik Koraltan'ın dayısının kızı ,politikacı Mehmet Ali Bayar'ın annesi Nursan hanım'ın teyzesidir:



Ergun Gönenç'in kayınvalidesi  Suphiye hanım'ın dayısı Şakir Zümre , Fevzi Çakmak'ın akrabasıdır.

Ergun Gönenç'in kayınpederi Hüseyin Topuz'un yeğeni İnci Togan, Zeki Velidi Togan'ın gelinidir.



Suzan Günel'in  amcazadesi Muammer hanım'ın dünürü Güzide Anılmış, Adnan Menderes'in halasının kızıdır.Güzide Anılmış'ın görümcesinin eşi Vehip Paşa,  Kazım Taşkent'in amcasıdır.

Suzan Günel'in eltisi Ayşe hanım, Yakubi cemaati'nin tanınmış simalarından Demokrat Partili Emin Kalafat'ın kardeşidir.

Suzan Günel'in eltisi Baykan hanım'ın kardeşi Muammer bey, Demokrat Parti  Diyarbakır mebuslarından İhsan Hamit Tigrel'in damadıdır:





Munis Faik Ozansoy'un amcası Süleyman Nazif 'in diğer akrabaları:

Röportaj yapılan Yasemin Pirinçcioğlu’nun dedesi Arif Fevzi Pirinçcioğlu’nun babası ile Ziya Gökalp’in annesi kardeş. Arif Fevzi Bey, Ziya Gökalp’in dayısının oğlu. Anlatıma göre, Arif Fevzi’nin babasının kız kardeşlerinden, diğer üç kız kardeşten olan çocukların birisi Cahit Sıtkı Tarancı, diğeri Ziya Gökalp ve Süleyman Nazif. Demek ki, Cahit Sıtkı, Süleyman Nazif ve Ziya Gökalp üçü teyze çocukları. 
Devamı:Gizli bir savaş,Yahudiler Ermenilere karşı


Munis Faik Ozansoy'un amcası Süleyman Nazif'in gelini Reşika hanım , Cenap Şahabettin'in kızıdır.Reşika hanım'ın kardeşi Şivezat hanım, Mehmet Ali Ayni'nin amcazadesi Hasan Tahsin Erez ile evlenmiş.Şivezat Erez'in üvey oğlu olan Asala'nın katlettiği büyükelçi İsmail Erez'in kayınpederi Muammer Eriş, İnegöllüzade Saffet bey'in oğludur.Erez'in kayınvalidesi Emine Musaffa hanım, Bülent Ecevit'in annesinin dayısının kızıdır.

İsmail Erez'in halasının kızı Leyla hanım'ın görümcesi Gülten hanım, Ayhan Işık'ın eşidir.




Munis Faik Ozansoy'un kardeşi Hayrettin bey'in eşi Hale hanım, Fazıl Say'ın halasının görümcesidir:



Munis Faik Ozansoy'un kardeşi Remide hanım'ın eltisi , Hamit Ortaç'ın damadı Talat Anamur'un kardeşinin eşi olan Tevhide hanım'ın kardeşi,Cizre Emiri Bedirhan Paşa'nın torunu Ubeyd Şamil Çınar ile evlenmiş.Şamil Çınar'ın babası Ali Şamil Paşa, Halide Edip Adıvar'ın annesiyle de bir evlilik yapmış.

 Tevhide Anamur'un amcası Tevfik Taşçı, Fenerbahçe kulübü eski başkanlarındandır. Tevfik Taşçı'nın teyzesinin oğlu eski Maliye bakanlarından İhsan Gürsan, Samiha Ayverdi'nin dünürü Hicran Göze'nin babasıdır.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder