Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

12 Temmuz 2017 Çarşamba

Refet Bele - Ömer Rüştü Paşa - Bezmen ailesi - Haluk Şaman - Refik Ahmet Sevengil


Türkiye Atom Enerjisi Kurumu başkanı ve ilk Türk Atom Mühendisi olan Prof. Dr. Ahmet Yüksel Özemre'nin annesi Pakize hanım'ın  ve Bülent Eczacıbaşı'nın anneannesi Bedia hanım'ın dayızadeleri olan Asım Eksat'ın eşi:

                                                                           

Fürüzan Eksat'ın dünürü Nezahat Gürsoy'un kızkardeşinin eşi


Mehmet  Ali Yıldızay'ın akrabası:


Hüsnü Sadık Durukal'ın kardeşi Hanife hanım'ın oğlu:


Reşat Üstünuçar'ın dünürü:


Buhanettin Karaoyvad'ın dayısı:



Nezahat Gürsoy'un akrabası Sacide Talimcioğlu'nun eşinin halası:


Meliha Talimcioğlu'nun  kardeşi:



Ahmet Necmettin Bora'nın damadı Haluk Özgül'ün eniştesi:



Meliha Talimcioğlu'nu yeğeni Hakkı Şükrü Talimcioğlu'nun eşi Nimet hanım'ın ablası:






Not:Belkıs Sevengil'in eşi Refik Ahmet Sevengil'in  yeğeni Orgeneral Şahap Gürler'in oğlu Doğan bey, Halil Bezmen'in babası Fuat bey'in  dayısı İsmail Recep Erden'in damadıdır:



Maşrık-ı Azam derecesine yükselmiş bir Mason olan Haluk Şaman'ın dedesi  Mehmet Tahir  bey , Soner Yalçın'ın ''Beyaz Müslümanlarının Büyük Sırrı'' kitabında yazdığına göre Selanik'te İttihat ve Terakki cemiyetinin kurucusu ve  1 numaralı üyesiymiş. ''Melami'' olan Mehmet Tahir bey, Aziz Mahmut Hüdayi cami haziresine defnedilmiş.


Haluk Şaman'ın  amcası Bedri Tahir Şaman, Kemal Derviş'in amcasının kızı Fahrünnisa Bükey'in eşlerindendir:




Mehmet Fuat Akömer , Kapancı Cemaatinden Durukan ailesinin dünürüdür.Mehmet Fuat bey'in  oğlu Ömer Rüştü bey ise Büldülderesindeki Karakaş  Şuhubi ailesinin dünürü:




Hüsnü Sadık Durukal'ın  eşi Ayşe hanım, Prof. Oktay Sinanoğlu'nun halasıdır:




Hüsnü Sadık Durukal'ın damadı Acar Bele, Refet Bele'nin kardeşi Rıfat bey'in oğludur.Acar bey'in annesi, Bülbülderesindeki Kapancılardan Ogan ailesinin kızıdır:





Hüsnü Sadık Durukal'ın baldızı  Naciye hanım'ın oğlu Prof. Dr.  Pertev Ata, Nazlı Ilıcak'ın eski eşi Emin Şirin'in teyzesinin dünürüdür:




Ahmet Necmettin Bora'nın kızı Emel hanım ve damadı Fuat Bezmen, Halil Bezmen'in (üvey) anne ve babasıdır.Halil bey'in annesi Fatma hanım, babası Fuat bey'in amcazadesidir.Fatma hanım'ın kardeşi Zübeyde Aktay'ın görümcesinin eşi Ali Refik İleri , Celal Nuri İleri'nin yeğenidir:





Emel Bezmen'in halası Meliha Talimcioğlu'nun damadı olan Midillili Ressam Celalettin Uzmen'in kardeşi Tarık bey , Yassıada'da yargılanıp önce idama sonra müebbet hapse çarptırılan , daha sonra hapisten kaçıp Yunanistan'a iltica eden DP Milletvekili Zeki Erataman'ın dünürüdür.


Emel Bezmen, Borusan Holding'in kurucusu Asım Kocabıyık'ın eşi Nurhan hanım ile kuzendir. 

Fuat Bezmen'in babası Nazım Ali Bezmen de  DP milletvekillerindendir:






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder