Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

22 Ekim 2015 Perşembe

Çapa ailesi - Arif Hikmet Koyunoğlu - Haluk Berdan - Rıfat Ababay - Ekrem Şerif Egeli


Nuri Çapa'nın   torunu Yeşim Vardar Koyunoğlu'nun eşi Osman bey'in dedesi:
                                                                       


Arif Hikmet Koyunoğlu'nun kızı Özcan Gündüz'ün oğlu:



Özcan Gündüz'ün  görümcesi Feriha hanım'ın eşi:



Burhanettin Aygün'ün dayısı:








Not:Fuat Taylan'ın torunu Süheyla hanım, Rıfat Ababay'ın eşidir.Taylan'ın damadı Reşid Egeli ise Ekrem Şerif Egeli'nin kardeşidir.Fuat Taylan'ın torunu , Reşid Egeli'nin oğlu olan Selim bey'in eşi  Demet hanım ,Rona Yırcalı'nın kardeşidir.

Bu akrabalık zincirinin  devamı:





Fuat Taylan'ın yeğeni Şara Berdan'ın akrabaları:



Fuat Taylan'ın baldızı Sabahat Türegün'ün akrabaları:





Arif Hikmet Koyunoğlu'nun damadı Altay Gündüz, Şişli Terakki lisesi günlerini şöyle anlatmış:

1937-1946 yılları arasında ortaokul ve liseyi Şişli Terakki Lisesi’nde okur. O yıllardaki okul arkadaşlarını anlatır..."...Orası Selaniklilerin okuluydu. Çok Selanikli arkadaşım vardır benim... Ortaokulda çeşitli etnik gruptan arkadaşım vardı. Mesela Oscar Muhareski vardı. Oscar Muhareski, babası Polonyalı, annesi Rus, Narmanlı Hanı vardı, Narmanlı Hanı’nda bir avludan girersiniz Beyoğlu’nda... Orada otururlardı... Gidip gelirdim. Sonra Müfit Eden diye bir Selanikli tütüncü zengin bir ailenin çocuğu vardı... Lisedeki arkadaşlarımın bir kısmı, mesela Maryo Kohen vardı falan, onlar Robert Kolej’e gittiler... Kız arkadaşım kadar, şimdi kız arkadaş başka anlama geliyor, öyle değil yani erkek arkadaşım kadar kızlar da vardı... Toni Moskoviç vardı, Antonyo, hep bunlar benim tramvayda, Janet, Toni Moskoviç, Ayla, hep beraber gider gelirdik, Talimhane’de oturduğumuz zaman."

Bu ropörtajın devamı : Biz de umutla yaşıyoruz 


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder