Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

13 Kasım 2014 Perşembe

Can Bartu - Nazlı Ilıcak - Ufuk Güldemir


Can Bartu'nun halazadesinin  eşi:                        



Ömer Lütfi Alevok'un eşi:

Cumhuriyet, 10 Aralık 1966, Sayfa 2 


Çok Acı Bir Kayıp Boğazlar ve Hadımköy Topçu Kumandam merhum Albay Atıf Bey ve merhume Ferruh Hanımın kızı, Mümtaz | Topçu Binbaşısı merhum Ömer Lütfü Alevok'un kıymetli eşı, merhum Nejat Arno'nun biricik ablası, Samiye Arno'nun gorümcesi Julide Yemeniciler ve Peride Arno'nun sevgili halaları, Şefik Bakay'ın yeğeni, Remzi Arno, Orhan Tizer, İlhan. Altan, Yücel, Birsel Bakay; Neclâ Uzgiden; NurFahiman; Can; Semra; Bartu; Rezzan; Taylan ve Halil Tizer; Inci ve Sajnur Arno'nun hala ve teyzezadeleri Ahmet Alevok'un yengesi SALİHATI NİSVANDAN SARE MEBRURE ALEVOK (HANIMEFENDİ) Hakkm rahmetine kavu«muştur. Cenazesi 10/12/1966 cumartesı (Bugün) öğle namazını mütaakıp Şişli Camünden kaldırılarak Zincirlikuyu Aile Kabristanında ebedî istirahatgahına tevdi edilecektir. Mevlâ Rahmet Evleye.
                 
Not: Jülide Arno Yemeniciler'in oğlu Ali Yemeniciler , Nazlı Ilıcak'ın kızı Hayriye Aslı Ilıcak'ın ilk  eşi.Aslı Ilıcak'ın ikinci eşi Alen Sarrafgil, Hataylı Hristiyan bir aileye mensup.Alen bey aynı zamanda Ufuk Güldemir'in kayınbiraderi.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder