Asalak alarmı

''Bu blogda yayınlanan yazılar 5486 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununun koruması altındadır.Blog sahibinin izni olmaksızın blog yazıları kısmen veya bütün olarak alıntılanamaz''

E. E. blogumuzun içeriğini kaynak belirtmeden yeterince kullandınız.Artık kaynak belirtin lütfen.

Asalak alarmı


Bu blogda gördüğünüz araştırmaları çalıp üstüne kendi adını etiket olarak basıp satan, bununla yetinmeyip kendi reklamını yapmak adına yine bu blogdaki araştırmaları çalıp sosyal medyada yaymaya devam eden , içerik hırsızlığını bir davranış biçimi haline getirmiş olan bu ruh hastasına Asalak veya Hırsız demek yetersiz kalıyor.Biz Türkçede size ait şeyleri bin kere uyarmanıza rağmen çalmaya devam eden bu tarz kişilere ne diyoruz, neydi bu insanların yoksunu olduğu şey ?

6 Kasım 2014 Perşembe

İsmail Erez'in akrabalık zinciri

Paris  büyükelçiliği yaptığı sırada ASALA örgütünün saldırısı sonucu yaşamını yitiren İsmail Erez, Mehmet Ali Ayni'nin amcazadesi  Hasan Tahsin Erez'in oğludur.Hasan Tahsin bey, Seccadecibaşı İzzet bey'in kızı Şahende hanımla evlenir ve İsmail Erez dünyaya gelir.Taşıdığı Verem hastalığı evlilik öncesine dayanan Şahende hanım oğlunu dünyaya getirdikten 2 yıl sonra vefat eder.

Hasan Tahsin Erez'in ikinci eşi Şivezat hanım,Cenap Şahabettin'in kızıdır.Şivezat hanım'ın anneannesi Sariye hanım Bedirhan aşiretindendir.Şivezat Erez'in teyzesi  Nazire Kardam'ın   gelini Beyza hanım, edebiyat eleştirmeni Berna Moran'ın kızkardeşi,iki kardeş Peyami Safa'nın amca çocuklarıdır.Beyza  Kardam solcu yazar Ahmet Kardam'ın annesidir.

Şivezat Erez'in kızkardeşi Reşika Ozankan, Süleyman Nazif'in gelini,Süleyman Nazif'in kardeşi Faik Ali Ozansoy , Munis Faik Ozansoy'un babasıdır.Süleyman Nazif , Cahit Sıtkı Tarancı ve Ziya Gökalp teyze çocuklarıdır.

İsmail Erez'in eşi Necla hanım İnegöllüzade Saffet Eriş'in torunudur.Saffet  Eriş'in kardeşi Refet Bey üçüncü cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın eşi  Reşide Bayar'ın babasıdır.

İsmail Erez'in babası Hasan Tahsin Erez'in amcazadesi Mehmet Ali  Ayni'nin kızı Refika hanım'ın  gelini Güher Arar'ın kardeşi Terim Serozan'ın kızı Zerrin hanım, Can Kıraç'ın oğlu Ali Kıraç ile evlenmiş.

Giritli Sırrı Paşa'nın kızı Feride hanımla evli olan Mehmet Ali Ayni'nin kardeşi Hasan Tahsin Ayni'nin damadı Prof. Dr. Reşat Garan, Mehmet Ali Birand'ın  kayınvalidesi  Cemile Garan'ın amcasıdır.

Hasan Tahsin Ayni'nin damadı Zeki Tektaş'ın kardeşi Ömer Afif  Tektaş , Emel Sayın'ın kızkardeşi Fatoş hanım'ın kayınpederidir.

İsmail Erez'in halasının kızı Leyla Yaybulak'ın görümcesi Gülten hanım, Ayhan Işık'ın eşidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder